denizannee Ya kuranda geçsin istiyoruz, yada sahabe isimlerinden olsun istiyoruz. Yani dinî bir isim arıyoruz ama bulduklarımız pek uygun olmuyor. Belki atladığımız bir isim vardır diye danışayım dedim. Varmı önerisi olabilecek 😊🌸
Aysingeldiislerdegisti denizannee canım bence bu kadar yorma kendini peygamber efendimiz amlamı güzel isimler koyun demiş. Arapça isim koyun yada kurandan seçin dememiş. Türkçe olan ve anlamı çok güzel isimler var bence bunlarıda düşün 😊 sağlıkla gelsin bebiş 🙏🏼
AsilveAnnesi denizannee meraba canim Asil Denizin annesiyim 😂😂😂 bu arada asilin yanına Duhan veya Duha dusunmustuk sana da fikir olsun kuranda geçiyor anlami epeyi guzel 😊
isyo denizannee oglum olursa Bera ismini düşünüyorum. Sahabelerden, anlamı da çok güzel bi düşün bence ❣
denizannee Aysingeldiislerdegisti onu da biliyorum ama önceliğimiz bunlar işte. Eğer bulamazsak o yöne kayacağız 🤭 teşekkürler 🤗
denizannee AsilveAnnesi benim asili kimliğe yazmamışlar ama oğluma koyarım belki. Asil duhan hoş oldu. Düşüneceğim teşekkürler 🤗🤗