fidan_004 Ben 7 haftalık hamileyim, 5 haftada kontrole gitdiğimde kese var bebek yoktu, şimdi 7 haftalıkken gitdim kese büyümüş embriyoda var ama çok küçük kalp atımı yok🥹haftaya gel kalp atımı olmazsa kürtaj dedi ,bu durumu yaşayan oldumu hiç?
snnr16 fidan_004 canım bende kalp atımı duymazsan bekle 8. Haftada da duymazsan bekle 9. Haftada karar ver bu duruma göç döllenme olabilir çünkü
pervinn_qq fidan_004 kesinlikle başka doktora görün ben de gebeyim şu an hem özel hastanede hem de eğitim araştırma da iki ayrı doktora gidiyorum çünkü yani kul yapısı değişebiliyor her şey biraz daha işimi garantiye alıyorum sakın kürtaj düşünme hemen geç döllenme olabilir bir de alttan baktırdın mı kalp atışını alttan dinlenmesi daha kolay
fidan_004 pervinn_qq ilk üsten baktı 7 hafta boş gebelik dedi sonra altdan bakalım bide dedi o zaman gördük embriyoyu çok küçük kalp atımı yok dedi
pervinn_qq fidan_004 olabilir gayet normal bebek çok küçüktür çok geç döllenenmiştir biliyorsun ki kadınların bazıları ayın başında bazıları ayın sonunda bazıları ortasında hamile kalır bebek haftayla uyumlu olmayabilir gayet normal şeyler sabret kesinlikle başka doktora görün
fidan_004 pervinn_qq çok teşekkür ederim, aslında 5 haftasıyla baya fark vardı gelişmiş, umarım gelecek hafta duyarız kalbinide
feyzaerdr fidan_004 başka bir doktora görünebilirsiniz belki ultrason cihazından kaynaklı duyulmamıştır bazı cihazlar eski olduğu için duyulmayabiliyormuş gidemezseniz de 9.haftaya kadar bekleyebilirsiniz o haftalarda duyanda çok oluyordu
birumut_ fidan_004 genelde kalp atışları 8 9. Haftada belli oluyor bende 8+2 de gideceğim perşembe günü inşallah duyarım sende duyarsın bide özelde mi devlette mi göründün ikisi de fark yaratıyor özelde ki doktorum kesemi karından görürken devlette ki doktoru hamile değilsin kese falan yok demişti alttan baktığında görmüştü
fidan_004 birumut_ özelde gitdim , ya çok korkuttular doktordan çıktığımdan beri ağlıyorum , bide çevrem aman gençsin olmazsa bir tane daha olur demiyomu sinir oluyorum, canımızdan bi parça kolaymı ya
yenimacera fidan_004 Allah Allah nasıl hemen kürtaj diyor ya .Bende aynı 7 haftalık hamileyim kese göründü 6+2de kese göründü kalp atışı için erken dedi bende 1 hafta sonra gitcem hiç doktor böyle bir sey demedi
fidan_004 yenimacera ya hatta boş gebelik dedi ilk sonra altdan baktı ultrasonla o zaman gördük embriyoyu, gelişmeyen gebelik ola bilir dedi, bir hafta sonra tekrar gel bakalım, kalbi atmazsa kürtaj dedi, bide en komiği git stres yapma nasıl bu laftan sonra stress yapmıyım
birumut_ fidan_004 ilk gebeliğimde 6+4 de duydum 7 haftalık kaybettim neler neler duydum bir bilsen hatta eşimin teyzesi vardı doktor kürtajdan sonra korunmana gerek yok demişti teyze ben doktordan iyi biliyorum 6 ay 1 sene korunman gerekiyor hemen çocuk yapma bak onuda düşürürsün demişti zjdkdkkdjd kürtajdan 3 ay sonra gebe kaldım eşim ben annem biliyor sadece karnım kendini belli edene kadar kimseye söylemeyeceğim hayırlısı ile yarın kalbini de dinlesem dünyalar benim olacak adak bile adadım