htcyd_ ozgecelik27 Allahım insallah bende görürüm o zamanlar hemen gelsin yaaaa 🩵🫶🏼 masallah sizede kolay doğumlar nasip etsin allahım 🎀
ozgecelik27 htcyd_ zaman çabuk geçiyor Allahın izniyle sizde o günleri görüp rahatlıyacaksınız işallah Allah razı olsun herkese kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin 🙏🌸
Bebininannesi_ htcyd_ trendyolda 800 tl bise fetal Doppler olarak ara küçük bise ama jel de alman lazım o da 70 80 tl gibi bise sağlık ocakları da onu kullanıyor bana ordaki ebe söyledi ama erken davrandım 😂
htcyd_ sevimlipandahii Evet ilk evladım olucak çok heyecanlıyım çok tatlı bir fotoğraf olmuş ya 🤩 40 kere masallah 🧿🩵🫶🏼
sevimlipandahii htcyd_ çok teşekkür ederizz🥹🥹🐣🫶🏻 Benim hem 3 yıl olmadı hemde ilk olduğu için göz bebeğim kendisi 🙈♥️🐣🫶🏻🌸
user73742809 bende öyleyimmmm ilk gebeliğim 11 haftalık her an her sn aklımda, iyi mi acaba diye düşünmeden edemiyorum randevu günlerini şafak sayar gibi sayıyorum. Allahım sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi 🫶
htcyd_ user73742809 Ay bende ya sürekli ellerim göğüslerimde göbeğimde falan sürekli iyi mi şuan acaba diye endişe duyuyorum göğüslerim acıyor mu diye bakıyorum falan bunların gerçekliği yok ama işte insan iyice düşünüyor ben düşündükçe endişeleniyorum Allahım annelerimizin yüreğine bende olmak üzere ferahlık versin yavrularımızada sağlık sıhhat versin inşallah 🩵🧿🪼
user73742809 htcyd_ amin insallah valla bende aynıyım sizinle göğsüme dokunuyorum acıyo mu diye bakıyorum bulantım var mı yok mu sürekli takip ediyorum evet dediğiniz gibi gerçekliği yok ama elimde değil 🥺 haftaya cuma randevum, insallah iyidir bebeğim hersey yolundadır🥺🙏🏻
-Cennetkusuannesi- htcyd_ çoğumuz aynı düşüncedeyiz sanırım bende öyleyim hatta bazen içimi rahatlatmak için acile bile gittim bi bahaneyle. Hareketleri hissettikten sonra bebeğin iyi olduğunu anlıyosun ama bu seferde başka vesveseler geliyo akıntı oluyo suyumu diyosun ya rahim ağzı kısaldıysa diyosun ya başka birşey olduysa. Sanırım doğana kadar yani gözümüzün önünde olana kadar bunlar hiç geçmicek
user73742809 -Cennetkusuannesi- gözümüzün önünde olunca da bitmeyecek bence😀 ömür boyu sürecek bir endiseee evlat sahibi olmakkk
htcyd_ -Cennetkusuannesi- Sürekli aklımda saçma sapan bir kalp durma mevzusu mevcut fetal yaptırdım her sey temiz ikili tarama temiz 19.haftaya girdim Allahım gönlüme ferahlık versin çok korkuyorum lekelenmem olmadı kanamam olmadı çok çok ilk zamanlarda bir lekelenmem olmuştu cinsellikten ötürü aktif kanama olmadığı anlaşıldı o gün bu gün çok şükür hiç kötü bir şey duymadım aman maşallah diyeyim yavruma 🧿🥹 ense kalınlığı vs onlarda normaldi bilmiyorum işte görmeyince merak ediyorum yarın kontrolum var Allahım insallah her şey yolundadır tüm annelere bende dahil gönül ferahlığı diliyorum kuşum 🩵🫶🏼