Anne123__ zeynte korku panik endişe heyecanın çok önünde 3. Gebelik ilk ikisi 36 hafta erken doğumla dünyaya geldi bu gebeliğimde de 34+5 girdik 1 hafta 10 gündür sertleşme ve kasılmalar başladı ara ara yokluyor bebiş erken doğacak diye ödüm kopuyor😣 vaktinde sağlıcakla kucağa alalım inşallah
zeynte Anne123__ yaa korkma stresten uzak dur aklına kötüyü getirme😔 her şeyin hayırlısı olsunn allahım saglıkla kucagına versin🙏🤍
rumeyyurmom zeynte ben elimle hafif poposuna bastırır gibi yapıyorum bu sefer ordan çıkıp başka tarafa geçiyor 😅😅
Mom908 bende bugün 36 oldum, heyecan ama daha çok korku var. içime korku girdi nasıl olacak bilmiyorum ilk doğumum 🥹 ev temizleniyor, alışverişler tamamlandı artık çantayı hazırlayıp beklemeye geçeceğim 🥲
zeynte Mom908 ay gerçekten tamaaamen aynı durumdayız🥹🥹🥹 çok iyi anlıyorumm insallah sağlıkla kucağımıza alıcaz💕😭
dalyaluna35 Normal dogum olacagi icin hic bilmiyorum 37+2yim bebis dogum kanalında nst de hafif kasilmalar var sancilar duzensiz ne zaman gelmek ister merakla bekliyoruz 🫠
asyaa1234 rumeysatk Meraba benimde gebelik şekerim var gebelik şekeri olunca kendilerimi başlatıyor doğumu ilk kızım 38+6 günlükken kendi sancimla doğum yapmistim oğlum olacak 32 haftalık hamileyim
rumeysatk asyaa1234 bilmiyorum ki benimde ilk gebeliğim 🥹 doktor sadece şeker yüzünden çok bekletmicez dedi 38 gibi belki 38 sonuna olabilir diye konuştu. Ne sezeryan ne normal doğum kesinlik vermedi. 37. Haftamda kontrole gidicem umarım netleşir. Sizin ilk gebelikte var mıydı
rumeysatk asyaa1234 bence kendileri başlatıyor ya suni sancıyla yada sezeryanla 😄 bende çok merak ediyorum kendi gelmezse doktor ne dicek siz insülin kullanıyor musunuz şekeriniz nasıl
asyaa1234 rumeysatk şekerim diyetle kontrol altında insulun kulanmadim daha hiç iki hafta önce bebeğim suyu kilosu iyi demişti doktor baş geliş demişti haftaya salı randevum var bakalım ne dicek doktor kilo vermiştim sadece kilo vermemeye özen göster dedi doktor
mermel zeynte Hala gelen giden yok buralardayis bakalım, amin amin inşallah canım çok teşekkür ederim hepimizinki