zeynte kızlarrrrr kaç gününüz kaldııı? bir şey çıkmazsa ekim ortasında prensesimiz geliyor. cok değişik geliyor sizde ne var ne yok, sohbet edelim🤍🤍
sifadrmaz zeynte ekimin 20 gibi benim de galiba Çarşamba günü netleştirecek doktorum. 38 haftalık oluyorum o günlerde ilk kızımı da 38+2 de dogurmustum
beyzakilik zeynte 35+6 benimki de gün geçtikçe yaklaşıyoruz inanılmaz bir korku sarmaya başladı beni de
suprizyumurtam zeynte 36 oldum sezeryan olucam cuma kontrolüm var blki guün verir doktor az kaldı zaman darldı
gizemm_34 Ekim 12 Allah’ın izniyle benimde oğlum olacak ikinci sezaryanimm. İlki 36da dogdu on günlük bi yoğum bakım sürecimiz oldum 36+1 suan ki gebeliğim korkularum var allah herkesin yardımcısı olsunn
zeynte gizemm_34 ayy çok geçmiş olsun öncelikle sağlıkla gelsin 🙏🤍 ben de 36+3 teyim bende de istemsiz korku var
nrnalpi gizemm_34 benimde 12 Ekim E gün verdi doktorum ve bende 2. Oğlumu kucağıma alıcam inşallah sizinle aynıyız 😂😂
rumeysatk Bende 36+1 oldum gebelik şekerim var diye doktor 38 gibi olur dedi çok az kaldı çok korkuyorum ve çokta mutluyum her duyguyu yaşıyorumm🥹❤️
asyaa1234 rumeysatk Meraba benimde gebelik şekerim var gebelik şekeri olunca kendilerimi başlatıyor doğumu ilk kızım 38+6 günlükken kendi sancimla doğum yapmistim oğlum olacak 32 haftalık hamileyim
haticesubasi gzm95 sizinle aynıyız banada gün vermedi ama bebeğim önden gidiyor gebelik şekeri olduğu için
zeynte rumeyyurmom HAHSHDNDH ayy evet sağlıkla gelsin🥹 biz de bu hafta içinde hastane çantasını hazırlayacağız inş başka bir eksik kalmadııı
gzm95 haticesubasi bende cikmadi gebelik şekeri ama bu gitimde gun verir en son gitdimde birdaha gelinde bakalım sonra dogum icin gelirsin dedi
rumeyyurmom zeynte amin ikimizin bebişleri de sağlıkla gelsin inşallah 🥹 kasılmalarınız falan oluyor mu hiç