esophia elisasare devamı gelmedi canım ama çok stres yaptım hala hiç bişey gelmedi ama rahatlayamıyorum
pofidikanne esophia iyi şükür. Bende bugün aynısını yaşadım ilk kez hemde işedim mi su muydu ayırt edemedim 😂😬 korktum da ama hafif hafif kıpırtıları tekmeleri hissedince iyi şükür yolunda dedim 🫠
esophia pofidikanne aynısını yaşamışısız canım valla o kadar sık WC gidiyorum ki bıktım artık biraz tutayım dedim sanırım fark etmeden kaçırdım su zannettim siz kaç haftalıksınız
esophia pofidikanne 29 canım bebeğim başı aşağıda ağırlığını hep aşağı veriyor oda çok gazla mesane baskısı vs yapıyor
elifsuleyman01 esophia bence sh değil cnm benim suyum sızmıştı genelde az az sürekli geliyor ve dışada çıkardı bence
esophia elifsuleyman01 cevabın için teşekkür ederim doktora yazdım oda aynısını söyledi biraz rahatladım
brkyds Hamileyken en büyük korkumdu su mu idrarım mı diye 😂 doğumum su gelmesiyle başladı ve o an anladım ki gelen suyu ayırt etmemek biraz imkansızdı gibi yaaa
esophia brkyds nasıl birşey oluyor su gelmesi nasıl ayırt ederim anlatırsan aevinirim. İnternette kokusuz vs yazıyor çok su içtiğim için benim idrarımda berrak ve kokusuz oluyor. Ayırt edemiyorum ter olunca bile acaba su mu diye üzülüyorum
pofidikanne esophia her aşaması zor Allah’ım yardımcımız olsun ve sağlıkla alalım kucagımıza inşallah
brkyds esophia öncelikle zaten geldiği yer farklı zaten direk alttan geliyor asla tutamıyorsun birde sızma yapıyorsa sürekli sızıyor aynadan baksan bile alttan sızdığını görüyosun merdiven çıkarken eğilirken hissediyorsun
mom2_1 Bende idrar kaçırmış olabilirsin benim bahsettiğinden daha fazla yer ıslanıyor ama bildiğin idrar yani 🤦🏼♀️ habire lavaboya koş habire yetişemeyebiliyoruz haliyle
Leyla93- allyslife canım bende 22 haftalığım su sızıntısından şüphelenip gecen hafta test yaptırdım birşey cıkmadı renksiz kokusuz ıslaklık sürekli oluyor senınde oyle mıydı
allyslife Leyla93- evet evet aynısıydı, benim doktorum teste bile gerek duymadı. Suyu takip etti, en ufak azalma yok, sorun yok dedi hep.
parla94 esophia beyaz çamaşır giyerek idrar olup olmadığını anlayabilirsin. İdrar ihtimalini eledikten sonra doktorunla görüşürsün, mantar enfeksiyonu da sebep olabiliyormul