cihozey Kötüyü asla düşünme lütfen Allahım karnındakini de, yanındakileri de korusun🙏 Bak bende anlatayım, evlilikte 6.seneye girmek üzereyim. Kaynana, kayınpederle birlik oturuyorum kendime ait sadece 1 odam var diğer gibi herşey ortak, köy yerinde oturuyoruz hayvan falan da var. İlk oğlum evlenir evlenmez kalmış şuan 5 yaşına giricek ve seneye anaokuluna gidicek. Mahallede ondan başka çocuk yok en azından kardeşiyle vakit geçirir dedim çocuk istedim 3 ay kalmadı, sonra çok şükür Rabbim nasip etti bir tane daha oğlum oldu. Ekimde yaşına giricek inşallah. En yakın arkadaşlar şuan, birbirlerini çok seviyorlar iyiki yapmışım 🙏 Kötü olan yanı da 2.oğlum 9 aylıkken tekrar hamile olduğumu öğrendim, emiyor, yürümüyor, odaya sığmıyoruz. Sizin gibi aldırmayı çok düşündüm, psikolojikmen çok çökmüştüm, anneme danıştım sakın öyle bişey düşünme ilerde ayağına dolanır dedi, bir yerde de okumuştum karnındakini öldürceğine, yanındakileri öldürelim hem canın acımaz, hem karnındaki doğana kadar kafa dinlersin diye ay tövbe haşa düşüncesi bile çok kötü😬 şuan 16 haftalığız oğlum çok şükür hem kendiliğinden, hem uğraşlarımla emmeyi bıraktı, 10 aylıkken yürümeye başladı. Bende sağlıklı, hayırlı birde kızım olsun diye çok yalvardım Rabbim sesimi duydu bi tane de kız evlat nasip etti🤲🏻 Kendi evimizin de inşaatına inşallah önümüzdeki ay başlıyoruz🙏 Rabbim verdiyse vardır bir sebebi, ben o kötü düşünceden arındım. Sadece şuan 3 çocukla 1 odada nasıl yaparım, küçük oğlumla anlaşabilirler mi onu düşünüyorum Allahım sağ salim kucaklamayı nasip etsin 🤲🏻 Umarım sizde bu kötü düşüncelerden arınırsınız, Rabbim kalbinize ferahlık versin🤲🏻 Sağ salim, eli ayağı düzgün şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🙁