Aybukeshn Zaman su gibi akıp geçecek derlerdi inanmazdım. İçimde hiç korku yok sanki ben değil başkası doğuracak🙈 37+2 olduk bebiş henüz dönmedi. 20 sine kadar dönmezse sezaryan dedi doktor. 26-27 ye kadar beklemek istiyorum belki döner diye🙊 benimle aynı durumda olan tavsiyesi olan var mı kızlarrr?
Sabina03 Ben 27 haftalığım bebek dönmemiş dedi doktor daha erken ama bende dönsün istiyorum yoksa sezeryan olucak :/
Sevim07 Sabina03 ay bende korkuyordum Su an 36im. Benin de 2 hafta önce döndü. Son dk da döner dua et canım. Yoksa sağlıkla gelsin
Sabina03 Sevim07 Çok şükür senin bebiş dönmüş 😊🙏 ama doktor beni korkuttu bende erken değilmi dedim😳 yok dedi şimdide dönenler var dedi eğer dönmezse sezeryan doğum olucaksın dedi
Aybukeshn Sevim07 inşallah dua ediyorum bende birkaç hareket ve onları da yapıyorum bakalım kontrolde belli olucak dönse anlamam herhalde değil mi?🤔
Sevim07 Aybukeshn vallah ben az hissettim acıdı dönünce sağ sola kıvranıyor ama saniyelik yani :D bide suyun icin de ya hissetmeyede bilirsin