ge01 daha net gördüm bu organ bu kordon işte dedi erkek görüyorum dedi ama gene de sana %100 demiyorum. cumartesi gene gel bidaha bakalım dedi. ne düşünmeliyim ya heyecanlıyım aşırı
ge01 ge01 kordon bacak arasında emin olamıyorum dedi önce. karnımı dürttü baktı baktı baya baktı . sonra bak şimdi daha net gördüm sanki dedi. bence erkek ama %100 demiyorum dedi
ge01 SuEr_Tu1512 kordon da bacak arasında . bile görüyorum ama saniyelik değişimlerde acaba kordon karışıyor mu diyorum dedi. sürekli çabaladı falan bak bu açıdan net gördüm şimdi dedi gene de yüzde 100 demiyorum cumartesi bidaha gel dedi
ge01 linababy10 kordon da bacak arasında . bile görüyorum ama saniyelik değişimlerde acaba kordon karışıyor mu diyorum dedi. sürekli çabaladı falan bak bu açıdan net gördüm şimdi dedi gene de yüzde 100 demiyorum cumartesi bidaha gel dedi
SuEr_Tu1512 ge01 2.oğlumda da bacak arasından kordon geçiyordu ama ona da erkek dediler, o da çıktı 🤷🏻♀️ Sizinde gönlünüzden geçen olsun inşallah 🙏
linababy10 ge01 evet zaten emin olsada tahmin olarak söyler çünkü 16-17. Haftalarda kesin olarak söylüyorlar ☺️
gunce2314 Bende 12+2 de gittim kız dedi ama kesin demiyorum dedi 13+4 gittim sağdan soldan baktığıma göre kız ama kesin demem dedi 16 hafta da gel dedi 2 hafta sonra gitcem bende kız istiyorum değişmezse