AsilveAnnesi Ssguler hic bir şey etki etmiyor canim hindistan cevizi yagi bio oil yagi herseyi sürdüm az once aynada bir de ne goreyim uc tane kirmizi çatlak olmus. Zaten doktorum demisti musaitse vucudun yapacak bir şey yok. Doğruymuş 😂
Burcak61 Ssguler ben 16. Haftamdan beri mustela çatlak yapı kullanıyorum 24+0 mi henüz bişecikler yok
Duygukorkmaz Ssguler valla canım ne kadar nemli tutsan da ne kadar krem sürsen de vücudun müsait ise çatlamaya zaten çatlıyorsun ben o kadar şey kullandım hiç biri işe yaramadı sadece karnım çatladı harita oldum resmen 😞😞😞
Hamzaninannesi1 Vücut yapına genetigine gore degisir. Ben 2. Aydan itibaren basladim göğüslerime kullanmaya badem yagini cok tavsiye etmislerdi ama yine de catladi. Son aydayim karnim icin gunde uc dort defa halis zeytinyagi suruyorum. Bir kac tane yine de var catlak. Ama iyi geliyor. Onemli olan bolgeyi nemli tutmak ne surersen. Bol su içmek. Bi de mumkunse cok kilo almamak.
25agustos Hamzaninannesi1 kaç haftalıksın canım. Ben 19+5 deyim iki günde bir falan Hindistan cevizi yağı sürüyorum. Daha da çatlak olmadı erken mi daha
Hamzaninannesi1 25agustos karnin için erken bence benim yeni olusmaya basladi. Göğüslerim benim senin haftalarda baslamisti. Suan 36 haftaligim ben. Catlaklarin varsa onceden vucudun musaittir catlamaya her gun yağ kullanmani tavsiye ederim.
25agustos Hamzaninannesi1 üst tafar zaten ergenlikten ber çatlak benim ya biraz kilo verdim azalıyor gibi oldu o kadar gerilmez yani geri alsam da. Ama karnımı bilemiyorum 🤔
Hamzaninannesi1 25agustos benim de vardi catlaklarim cok buyurse goguslerin yine çatlar ben soyleyeyim yasadim 😐
butterfly4 @Hamzaninannesi1 bi kaç çatlak yine iyi, sadece zeytinyağı mı kullanıyorsun canım onu merak ettim
Hamzaninannesi1 butterfly4 yok badem yagi kakao yagi da kullaniyorum 4. Ve 5. Aylarda avonun bi yagi vardi hamileler icin onu da kullaniyordum. Kisaca ne bulsam sürüyorum 😂
butterfly4 @Hamzaninannesi1 hmmm anladım canım kakao yağı da baya faydalı diyorlar, ben de belki yağlardan giderim lierac alıp almamakta çok kararsızım
Ozderr Ben neler kullandım ama vücudumun elastikiyeti olmadıgı için çatladım😬 yani benm gibi olan da cok vucut müsaitse çatlıyor