sumeyees hifal hayır canım aksine iştahım kızımdakinden daha iyyidi et vs bbalık köfte salçaları yemkeleri hep yedim kızımda tiksinmiştim ilk kızımda bu2. buda kız dedi doktor kesin
sumeyees zeyzey_es canım ben 1 ay köydeydim onun öncesinde 14 . haftada kıza bendetmişlerdi aslında göstermeyince kız diyesim geldi dedi doktor sonra 20. haftamda net kız dedi
busbusssss zzsszz kese şekli yuvarlak kız,plasenta yerleşimi Ramzi teorisine göre(ultrason kâğıdında sağda) kız, yüzüm çirkinleşti sivilcelendi kız,saçlarım dökülüyor kız,başlarda çok ekşi yedim kız,el analizinden kız, nub teorisine göre kız sonuç erkek 😃
ciceki zzsszz değişebilir yine o haftada söylenen cinsiyetler yanılma payı oluyor yine de çok erken 17 hafta cinsiyet söylenmesi için banada başta erkek dediler 12 13 de taa detaylıya girdiğimde kız çıktı kız olduğunu öğrendim daha da değişmedi zaten doğumumu da 14 kaldı hayırlısıyla bence bekleyin doktorlar da pek anlamıyor şimdi bende o kadar özele gidiyorum ama yanılıyorlar ister istemez hayırlısı olsun inşallah 🙏