zeyzey_es sumeyees fetal DNA yapmadın galiba o zaman bence kesin gözüyle bakma benim eltime 7. Aya kadar erkek dediler 7 buçuk aylık öğrendik kız ve kızı oldu
babielif Benim yüzüm sivilcelendi ben farkettim kız olduğunu ama kız güzelliği alır dediler vs lam diyorum zaten yüzüm sivilcelendi görmuyonuz mu ama kız çıktı kese de fasulyeydi
zehra_473218 sumeyees evet zeynep kamil cok yogun ama istanbulda hepsi yogun kucuk illerde oyle sabah tam 10 da uygulamaya gir alabilirsin uygulamasi yoksa da saat tam 10 da mhrsye baglanacak sekilde arayın 9.50 gibi arayabilirsiniz saat 10 olmadan veremeyiz derse oyala temsilciyi baska seylere baktir saat tam 10 olumca al randevunu😅😅
sumeyees zehra_473218 her sabah tam 9 59 da uygulamadayım ama yine yok ilk kızımda da bulamadım sağ olsun doktorom müsaitti yaptı 🥰
symtheone zzsszz hayırlı olsunn💗 belirtiler herkese göre değişiyor galiba hiç tutarlı değil kimsede, benim de mide bulantım pek yok canım hep ekşi ferah şeyler istiyor, çin takvimi kız diyor bakalım neler olcak🥹
zeyzey_es annelik5601 yok canım ilk bebeğimi 12 haftalık öğrendim cuma günü 12 olucam o zaman gidicem bakalım ne çıkacak kızıma kız kardeş mi gelecek erkek kardeş mi🤗😊