Nazlimom__ nurbus1 öncelik bol su ve dinlenmek anne uyuyunca sütü olur gerisi kuru yemiş helva yeşillik bulgur pilavı helvayı dikkate alın bildiğiniz kahvaltılık helva çok süt yapıyo sıvı tüketin
Ebrarin_annesiiii0623 nurbus1 valla ben bol maydanoz roka bulgur pilavı arpa şehriye çorbası kıvırcık yemiştim nerdeybe her öğün bulgur pilavı yiyodm ama 5 6 aydan sonda bakliyat yemeye başlamıştım
Ebrarin_annesiiii0623 Nazlimom__ fındık ceviz üzm fln yemiştim bende bol ilk yediğim gün çok gaz yapmıştı sağlıkocağındaki ebeyle iletişime geçtim oda fındık kuruyamiş gaz yapmış olabilir dedi yemeyi kestim denemek için 2 3 kere yedim kuruyemiy yediğim zmn gece sabaha kdr ağlamıştı kızım
Nazlimom__ Ebrarin_annesiiii0623 bilemedim hiç duymamıştım gaz yaptığını acaba badem ve kaju da yapıyor mudur ben tanıdıkların tecrübesini yazdım daha doğurmadım kimsedennde duymadım gaz yaptığını ya bünyeye bağlı yada ceviz fındık yapıyor kaju badem yapmıyodur
Ebrarin_annesiiii0623 Nazlimom__ onu bilmom kuzum hangisi yaptığını ama olmuştu gaz bende kişiden kişiye değişir