eminaas Merhaba son adet tarihime göre 5+1 ama cuma günü beta verdim 940 çıktı bugün verdiğim kan 4700 küsür çıktı tam 5 katı çıkmış .ikizligin beta ile ilgisi yok diye biliyorum ama normal mi diğer gebeliğim 2 kat artmıştı sadece .daha Dr gitmedim
eminaas @“SuEr_Tu1512”#p41454312evet biliyorum .dis gebelik falan olmasın da ondan korktum . yok benim ki 2 gün arayla o kadar çıktı ilk verdiğim kan 550 çıktı diğer gün verdim 940 çıktı .
SuEr_Tu1512 eminaas Değeriniz düşmemiş, yükselmiş dış gebelik değildir inşallah herşey yolunda gider 🙏
esalsby eminaas keseyi görmek için gitseniz iyi olurdu aslında diğer ihtimaller için bakılırdı en azından. Kalp atışı için 7. Haftadan itibaren net duyulur bir sorun yoksa. 6da da duyan var da bazen belli olmuyor garanti olsun diye dedim. Ben 5te keseyi görüp 8de kalp atışı için gitmiştim. Beta artışının tek sebebi tabiki ikizlik değil ama o da bir ihtimal olabilir. İki plesanta demek x2 hormon artışı demektir.
eminaas esalsby planlı bir gebelik değil aslında o yüzden emin olmak için sık verdim .kucuk diye bekleyeyim dedim beta değeri de böyle yüksek olursa kese görünür artık