sumeyyecelikkaya Ultrason 7 haftalık şuan 10 hafta olduk. Cinsiyet tahmini yapabilen var mı keseden vs ? [https://mutluresim.com/images/2026/09/28/eQUNNj.jpeg]
sumeyyecelikkaya user73742809 genelde öyle diyorlar midem de çok bulanıyor falan hurafelere göre hep kız gibi ama bilmiyorum :)
user73742809 sumeyyecelikkaya bakalım hayırlısı olsun benımde ınce uzun kesem bende 11 haftalıgım fasulyeye benzedi iyice bende erkek hissediyorum en basından beri, keseye görede öyle ama bakalım doğru cıkacak mı :D
yarenyagmur sumeyyecelikkaya benim kesem fasulye gibi herkes erkek dedi ama doktor 12. Haftada kız gibi dedi çok inanmıyorum kese şekline ben artık 😂
user73742809 yarenyagmur hadiya :D ben hamile oldugumu öğrenir öğrenmez erkek hissettim bılmıyorum fasulye gibi benimde ne olacak acaba inanılmaz merak edıyorummm ama sizinde kesinliği yok bence değisedebilir erken sankii
yarenyagmur user73742809 bende değişmesini umut ediyorum hayırlısı bakalım iki kızım vardı bunda farklı hissetmiştim ve çoğunluk erkek tahmini yapınca heveslendim ama bekliyorum 😅