sssee kızlar selam hatice hocaya takipliyim 20+2deyim su ana kadar cok memnun kaldım. sizlerde ona takipli olan var mı ya da doğum yapanınız var mı tecrübelerinizi paylasabilir misiniz
sahindumang sssee merhaba Bende Behram hoca takliydim ama hastaneden ayrıldı. Yeni hayat tıp merkezine geçmiş esenyurttaki. Şimdi nasıl devam edeceğimi bilemedim. Hatice hocaya başından beri mi takiplisiniz, nasıl bir doktor bilgi verebilir misiniz ?
sssee sahindumang evet gebeliğimi öğrendiğimden beri Hatice hanıma takipliyim o zamandan beridir kendisinden cok memnunum gayet ilgili ve anac bir kadın her seyi güzelce acıklıyor sohbet ediyor cok icten bir kadın
sahindumang sssee sevindim sizin adınıza. Ben şimdi nerden devam edeceğimi bilemiyorum hoca iyiydi ama gittiği hastaneyi hiç bilmiyorum yeni doğan ünitesi bile yokmuş
sssee sahindumang yani hoca iyiyse hastanenin imkanları da bir o kadar önemli bunu göz önünde bulundurmanız gerekiyor kesinlikle sonucta riske atılabilecek bir durum değil alıstığınız doktordan ayrılmakta zordur tabiki ama risk almak daha zor gibi:(
sahindumang sssee evet yaa , napsam bilemedim. Hatice hocayı tavsiye eder misiniz ? Daha önce onda doğum yapan tanıdığınız var mı
sssee sahindumang tanıdığım bir kisi var doğum yapıp memnun kalan ben de su anlık kendisinden cok memnunum size de tavsiye edebilirim bi randevu alıp görüsün isterseniz