cuteregina tgcumt Vajinal usg 2000 üstü karından usg 4000 üstü olmalı Siz perşembene giderseniz Vajinal görürsünüz
masal1612 esmanurduruu benimde öyle göründü ama aşırı kücük kesem bu kötümü 🙂↕️ 54,54 Eylül 22 97,51 Eylül 23 254,7 eylül 24 704,4 Eylül 30 bugünkü betam
esmanurduruu tgcumt bir sorun olmayacağını söylüyorlar Doktorlar benim kanamam vardı o yüzden baktı 5 milim gördü keseyi ertesi gün düştü ama aklınızda şüphe olursa bir hafta daha bekleyin hem kalbini duyarsınız hem keseyi görürsünüz
feyzaerdr tgcumt hayır olmaz benim ilk 3 randevumda da vajinalden bakıldı hatta enfeksiyon için numune bile verdim ama yine de içiniz rahat etmeyecekse biraz daha bekleyebilirsiniz ilk zamanlardaki düşüklerin sebebi genelde sağlıksız olmasından kaynaklanıyor
hifal tgcumt bilemiyorum bende erken gittim defalarca gitmek zorunda kalktım kalp atışı kolay kolay duyulmuyor alttan da baktırmam vajinal baktıracaksanız sıkıntı yok
tgcumt feyzaerdr benimde daha önce düşüğüm oldu ondan sormak istedim eğer bir sıkıntı olmayacaksa baktırırım vajinaldan keseyi görmeyi istiyorum
feyzaerdr tgcumt benimde daha önceden 7. Haftada bi düşüğüm oldu o gebeliğimde hiç vajinalden bakılmamıştı o yüzden içiniz rahat olsun vajinal ultrason düşüğe sebep olmaz düşüğün sebebi genelde sağlıksız bir embriyo olduğundan yaşanırmış
mermel tgcumt Aslında 7 gibi gitsen çok daha güzel olur hem kese hem kalp atımı ikisini de görür duyarsınız canım.