Zilansrk Kızlar adetime iki gün var yumurtlama dönemini çok iyi değerlendirdim bugün test yaptım ilk başta t çizgisi pozitif verdi sonra negatife döndü bu durumu yaşayan ve gebe kalan var mı
Zilansrk rozdemirq şimdi şöyle ki tek başıma kan vermeye gidemiyorum eşim gelmesi lazım evlilik yıl dönümüz ayın 4ünde eğer pozitif çıkarsa eşime süpriz yapmak istiyorum o gün ve eğer kan vermeye gidersek süpriz kalmıyacak o yüzden adet gecikmemi bekliyecem
rozdemirq Zilansrk o zaman evet beklemen lazım çünkü gebelik önce kana sonra idrara bulaşıyor Rabbim hayırlı sonuçlar almanızı nasip etsin inşallah bende süpriz yaptım ama kursagimizda kaldı 8+5 te kaybettim 3 gün önce kürtaj oldum kalbi hiç atmadı 🥺
Zilansrk rozdemirq offff allahım en kısa zamanda hayırlısıyla yerini doldursun benimde bir kaybım oldu o yüzden ikimizde çok istiyoruz kucağımıza alamadığımız yavrunun acısı bile çok zor Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin çiçeğim 🫂
rozdemirq Zilansrk amin amin Rabbim dayanma gücü versin inşallah beta değerlerim henüz tam düşmediği için hala gebelik belirtileri yaşıyorum mide bulantısı tansiyonum sürekli düşüyor çok zor ya Rabbim dusmanima yaşatmasın inşallah
Zilansrk rozdemirq amin benimki kendiliğinden düştü tutunamamıştı kürtaj yapıcaz dediler ben hastaneden kaçtım kendi kendüne düştü sancısını on gün çektim aşırı zordu ya dediğin gibi Allah düşmanımıza vermesin
rozdemirq Zilansrk Zilansrk sabret inşallah bebeğimiz seninledir dua et bu süreçte sağlıklı evlat olsun inşallah