sevimlipolyanna Oğlumda sol kalçam ağrıyordu. Bu hamileliğimde de sağ kalçam ağrıyor. 12 haftalık gebeyimm aynı şikayeti olan var mı? Haftaya randevum var doktora sorucam
TEsmaaaa sevimlipolyanna merhaba evet ben yaşamıştım siyatik ağrı olarak normal demişti doktorum hatta uzun süre oturup kalktığımda ve sabahları uyandığımda ayağıma basamayacak kadar ağrı oluyordu. Sağlıkla kavuşun bebeğinize inşallah
minik_kelebek3 sevimlipolyanna benimde ağrıyor ya bazen tutuluyor belimde fıtıkta var çok zorlanıyorum hayırlısıyla bitseydi bu hamilelik
Seymatrkay sevimlipolyanna Ben de 13 haftalık gebegim. Kalça ağrısından artık yani… Geçen hafta o kadar ağrıdı ki doktora gittim. Fizik tedavilik bir durum dedi. Şu an sağ tarafta hafif var.
pofidikanne sevimlipolyanna siyatik ağrısıdır o ve bu ağrı için magnezyum veriyor doktorlar genelde bu arada solda erkek sağda ise kız olur diyorlar ilk kızımda sağda idi buda sağda 😂 ve 2ciye de kız dedi doktor
sevimlipolyanna TEsmaaaa çok teşekkür ederim amin inşallah. Benim çok yorulduğum günlerde oluyor o dikkatimi çekti sadece
TEsmaaaa sevimlipolyanna çok fazla yormayın kendinizi bende çok yorulduğumda oluyor işlerinizi parça parça günlere oda oda şeklinde bölebilirsiniz hem kolay olur 16. Haftamdan itibaren magnezyum kullanmaya başlamıştım oda hafifletmişti ağrılarımı doktorunuza isterseniz danışarak takviye alabilirsiniz 🫶🏻
sevimlipolyanna TEsmaaaa çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Sizde bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah 😍
sevimlipolyanna pofidikanne Ayy gerçekten mi çok mutlu oldum bende taa en başından beri kız hissediyorum inşallah öyle olur sağlıkla doğsunda 😍😍
Seymatrkay pofidikanne Bu benim için geçerli değil. Çünkü çift rahimliyim. Hep solda oluyor bebekler😄
pofidikanne sevimlipolyanna yani bizde öyle deniyor ve 2 gebelikte de öyle oldu bende 🫠 inşallah kız istiyorsan kız olur canım 🙈
sevimlipolyanna pofidikanne Gerçekten ama oğlumda sol taraf ağrıyordu. Bunda sağ olunca dedim ki kız olabilir. Zaten beni gören herkes bu sefer kızın olucak diyor. Nasip kısmet hayırlısı neyse o olsun tabi ki ama yorumunuz beni çok mutlu etti 😅😍
pofidikanne sevimlipolyanna oy canım, dilerim Allah’ım sana pembiş pembiş kız nasip eder evinde de pembişli alışverişler olur bıcır bıcır anne kız olursunuz 💃🏻😍