eyloleylo kızlar bugün de tuttum kendimi dpo 7 yi de atlattım sayıyorum ama yarın test yapsam mı yoksa en azından 3 gün daha beklesem mi😭😔🥲 bat 5 ekim bu arada ve belirtileriniz var mı
nilruhu eyloleylo bence en erken dpo9 bekle. Sabredebiliyorsan dpo 10 ama illa yapayım dersen 9 derim. 8 çok erken boşuna negatif görüp üzülme🤗
youaremyprayer eyloleylo benim dün kasık sancım oldu bi ara ama çok sık değil yani bel ağrısı da oldu birkaç kez ama gidip geliyo
rumusella eyloleylo benim batta 2 Ekim. Kasığımda bi sancı ve ağrı var, belimde hafif ağrıyo ama regl mi hamile miyim bilmiyorum. Sabredebildiğim yere kadar sabredicem🫠
eyloleylo youaremyprayer ayynı valla benim de aynı belirtiler. göğüslerde de hassasiyet var gibi ama her zaman böyle dikkat etmediğim için normalde de var mıydı anlayamıyorum ya😂
youaremyprayer eyloleylo aynen ben de öyle düşünüyorum belki her yumurtlama döneminden sonra oluyordu ama kendimizi dinleyince farklı geliyor da olabilir o yüzden beklemekten başka çaremiz yok boş yere test yaptim işte :/
eyloleylo Neslihankrhmt pembe kapağı çıkarınca ikiye ayrılıyor test o şekilde içinden sadece kağıdını çıkarabilirsiniz
eyloleylo youaremyprayer olsunnn can sıkmaya gerek yoook merakınız geçmiş oldu ama daha bitmiş bi şey yok şuan beklemeye devam regl olana kadar umut var🥲🧚🏻♀️
aynurella_85 eyloleylo dpo 9 10 da silik cikiyor canim ama yapabilirsin azda olsa cikar insallah guzel haberler
eyloleylo aynurella_85 elimde 2 tane test var şuan onları boşa da harcamak istemiyorum her zaman bulamıyorum awox test 😂 ben en iyisi bekleyeyim ya inşallah güzel sonuçlar çıkar