smg321 Uygun fiyatlı ve kaliteli isimli hastane çıkışı arıyorum. Yakın zamanda alıp memnun kaldığınız yerleri fiyatla birlikte yazar mısınız
gsaki smg321 instagram da lorvababy diye bir sayfa var ben sadece tulum şapka eldiven yaptırıyorum Müslin kumaş 800 lira yakaları oyalı olsun istediğim için 1000 lira isterseniz bir bakın benim ki henüz gelmedi
gsaki smg321 bii de hemşireye vermek için isimsiz 10lu hastane çıkışı agula marka Fulya zenginerin markası 1350 lira Trendyolda bilginiz olsun kumaşı güzel ben isimli olanı fotoğraf çekimi için aldım ondan dolayı sadece tulum şapka eldiven tercih ettim
miniksusamtanemm https://ty.gl/ojf4sw5yhswkf ben buradan yaptırdım. her şeyinde isim yazmasını sevemedim tam takım olanlarda o yüzden bu çok hoşuma gitmişti. ayrıca pamuklu cok güzeldi kumaşıı
miniksusamtanemm gul_g henüzz doğum yapmadımm ama eli kulağındadır galibaaa🥹🥹🥹 ben hemşireye vermicem odaya geldikten sonra güzelce kendimiz giydirip birkaç fotoğraf çekeriz birlikte diye düşündümm Rabbim de nasip ederse inşallahh
smg321 mimika baskılılar yıkanınca soyuluyor o yüzden nakışlı bakıyorum kızımın hastane çıkışlarınıda hatıra olarak kaldırdım
mimika smg321 hımmm onu bilmiyordum burda kullananlar baya memnun. Zaten üç beş kez anca giyer. Nakışlı daha mantıklı tabii
smg321 negerekvarrr son aylara bırakmayı sevmiyorum. Kızımda 1 ay erken doğduğu için herşeye hazırlıklı olmakta fayda var