user73742809 sol tarafta ve ince uzun bir kese olmasından dolayı erkek diyorum benimde aynı bakalım 11 haftalık olduk. Ama sosyal medyada vs yusyvarlak keseler gördüm hep kız o yüzden böyle bir tahminde bulundum.
noss user73742809 bende bu tahmini çok yerde okudum. Fasulyeye benziyorsa erkek diyorlar 😇 hayırlısı sağlıkla gelsinler inşallah 🙏 teşekkür ederim yorumunuz için
user73742809 noss amin insallah belli olduğunda yazarsanız cok sevınırım bakalım tutacak mı gercekten:)
sevilayyergn noss benim ilk başta yuvarlaktı bayağı sonraki aylarda fasülyeye döndü ve erkek. kese ile alakalı yok çünkü kese dışı su pozisyonunuza göre şekilleniyor 🙃 sağlıkla gelsin 🌸
sedaaselll Canım kaç haftalık ? Benimde 6 haftalık çok benziyo atiyim 
sedaaselll sevilayyergn merhaba benimde 5 hafta da baya yuvarlaktı 6 hafta da fasülye gibi 7 yi daha gormedim
noss sedaaselll fasulyeye benzeyenler erkek diyorlar ama bakalım Nasip sağlıkla gelsinler .. takipleselim haberleşiriz 😇
sedaaselll sevilayyergn amin amin insallah bir kızım var bunuda farklı olmasını isterim ama Allah neyi nasip ederse 🥰🥰
sevilayyergn sedaaselll Allah gönlünüze göre versin inşallah erkek olursa farklı duyguyuda tatmış olursunuz kız olursa kızınıza arkadaş sırdaş gelir çokta güzel olur 🙏🏼
sedaaselll sevilayyergn aynen öyle amin insallah allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin en önemlisi de o🥰