Kızlar ilk âdetimden bugüne 40 gün geçti , normalde gününe gün adet olan biri değilim illa üç gün beş gün gecikiyor ama aklımı karıştıran şey iki gündürkırmızımsı lekelenme oluyor o da günde bir iki defa falan affedersiniz tuvaletimi yaptıktan sonra peçeteyle siliyorum hiçbir şey yok iki gün öncesinde de kasık ve belde ağrım olmuştu adet olacağım diye düşündüm ama iki gündür lekelenme olduğu için biraz beni korkuttu çünkü hiçbir adetim de böyle bir lekelenme yaşamadım direk oluyordum yani 22 aylık da oğlum var gebelik düşünmüyodum aslında korunma yöntemi olarak da kondom genelde tercih ediyorduk ama son bir aydır falan geri çekilme yöntemiyle korunduk çok özür dileyerek söylüyorum hani içime gelme ihtimali yok doktoruma iki gün sonraya randevu aldım ama kafamdaki sorular beni yiyip bitiriyor şahsen bu arada ilk gebeliğinmde de lekelenme falan yaşamadım yani tesadüfen kan değerlerime baktırmaya gitmiştim orada öğrendim o yüzden bilmediğim için size sorayım dedim böyle bir şeyler yaşayan var mı ya da her lekelenme hamilelik belirtisi midir ?