meryem722 fikretbaciniz Canım rica etsem cinsiyet tahmininde bulunur musun çok küçük ama tahminini merak ediyorum
11Fts_ kalbimdekiminik Bizim günler falan aynı benimde dünden beri düşmüş karnım sabaha kadar wcden çıkamadım😋Ama kaburgalarimda bı rahatlama hissettim gece hiç agrimadı bugün. İnşallah kolay ve sağlıkla dogururus 🙏
pofidikanne kalbimdekiminik çok sağol canım Rabb’im tüm çocuklarımızı korusun ve bizlere bağışlasın 🤲🏻🫂
sudeborakk Aşkım benim de düştü karnım kendim farkediyorum artık ama kanala girmiş mi bilmiyorum yarın kontrol var sorucam ya sen doğuracaksın ya ben hadi bakalım 😅
kalbimdekiminik sudeborakk hodri meydan 🤣🤣sağlıkla gelsinler inşallah aşkım bana yarın haber et hayırlı haberler al inşallah 💗
Fatmanur_0416 kalbimdekiminik 37 de düştü 39+4 de doğurdum aşkım ben valla Allah yardım etsin son aylar çok zor
kbra_da kalbimdekiminik göbeğiniz düştüğünü nasıl anladınız acaba? 34haftadan beri pelvik baskı var ama en son kanala girmemişti şu an 36+4 37de kontrole gideceğim
kalbimdekiminik kbra_da aynaya bakınca anladım 😂bi de kardeşime ve bir arkadaşa yolladım onlar da söyledi