Oges burcus onun bir kıstası yok bence hamilelik durumunuza bağlı riskli gebelikse haftalık ya da iki haftada bir de olabiliyor ayda bir de olabiliyor bu doktora ve sizin hamileliğinize bağlı değişken yani
EbruIrmak burcus İlk zamanlar daha sık giriliyo keseydi kalp atışıydı derken sonra ayda 1 çağırıyo doktor ekstra bi durum yoksa son zamanlar yine sıklaşıyo yani her gebelik aynı olmaz tabi doktor ne zaman çağırırsa
Dimple23 burcus riskli grbrliğim olduğu için hergün giriyorum ...sıradan hamilelikler ayda bir ..son iki ay 15 günde bir
Oguzkagan65 burcus ben doktorum ne zaman gel dersek zaman gidiyorum doktorum hep bir ay sonra gel diyor 😊
Ertugunannesi Dimple23 riskiniz nedir bende fiskli grubundayim suan bende hep gjtmek istiyorum doktor cagirmasa bile
neslihan13 kızlar acill yardımmm :( bundan beş gün önce doktora gittiğimde doktorum ultrasonda keseyi gördüm beslenme yerini de gördüm fakat kalp atışları için iki hafta sonra gelin dedi. dün acile gittim kasık ağrısı ile doktor o arada ultrason ile de baktı keseyi 16mm olarak gördüm ve ölçtüm ama idrara sıkışık olmadığın için bebeğe dair bişey göremedim dedi :(( böyle bir şey mümkün olabilir mi acaba? nolllurrrrrrr yardım edin :(
Ertugunannesi esractn plesentam asagida hep yatiyorum agrilarim oluyor iste ne bilim insallah iyi olurjm hangi doktora gidiyorsun canim
lilamom burcus herhangi bir risk yoksa kalp atisindan sonra 4 haftad bir gidilir canim cok dayanamiyosan 3 :)