esmacuk anniskooo oy ne diyim Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı evlatlarınızı kolayca büyütebikmeyi nasip etsin 🥹
bebeybi esmacuk benim de 29 aralıktı 9 eylülde bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım darısı diğerlerine ve sana inşallah 😅🤍
bebeybi esmacuk gebeliğim riskliydi son aylarımda. Normal denedik olmadı sezaryen oldum mecburen bebeğimin suyu azdı doktorlar ancak 37. haftaya kadar bekleyebiliriz dediler🥹
milatlas13 esmacuk ay ben daha beterim bacım. bebeğim 7 aylıkken hamile kaldım.sanki iki yıldır kesintisiz hamileymişim gibi🥲🥲
esmacuk milatlas13 yaa Allah yardımcınız olsun çok kolay kucağınıza alın ve çok kolay büyütün inşallah yavrularınızı
milatlas13 esmacuk amiin sağlıcakla doğsunlar da.inan bebişleri büyütmek hamilelikten daha kolay.büyütürken en azından destek alabiliyoruz
ikincikez esmacuk ben ocakta kimyasal gebelik yaşadım şubattan beride hamileyim 36 haftaya giriyoz nasipse sayilirmi 😇🙃🤲
ikincikez esmacuk ve çok sancı ve kanamalı bı aydi peşinden de hamile kaldım uzun gibi geliyor cidden sağlıkla gelsinler doğru Zamanda inşallah çünkü ilk bebegim 35 haftalık ti bu azcik dursun istiyorum da bı yandan gelişimi için
esmacuk kelebegim123 yarın kontrole gideceğim bende 38+6yım bakalım bu sürekli acaba dedirten ama düzenli olmayan karın kasılmalarım bir şeylere yaramış mı
kelebegim123 esmacuk senin de gün içinde çok sertleşiyor mu ? Benim hele son günler aşırı derece sertleşiyor ama sancı hissetmiyorum
gulseren844_ ozgeya aynı haftayı paylaşıyoruz canım, 38+6 ama tık yok ilk doğum olacağı için 40. haftaya kadar bekleyeceğiz birbirimize dua edelim🤲🏻🩷