Busranur_mnts birgul_gms tahimi doğum 10 mart ama ilk kızım 37+6da doğdu ikinci bebeğim de kız 16+5 hamileyim bunda 38de doğarsa şubat sonuna doğru oluyor bakalım nasip 🥰 Kızım da daha küçük hamilelik zor geçiyor biraz 🫠
bisidicem birgul_gms tahmini doğum tarihi 20 mart. fetal dna ile öğrendim kızım olacak inşallah çok şükür 🥹🎀🌸
atlas_mom birgul_gms 15 haftalığım şuan 9 ekimde kontrol var o zaman öğreneceğim inşallah 😂 doğum şubat mı olur Mart mı bilemiyorum oğlumda 1 Mart gözüküyordu 10 şubatta doğum yapmıştım yine şubat olacak gibi hissediyorum 😂
SuEr_Tu1512 birgul_gms Eğer erken doğum olmazsa Martın ilk haftası büyük ihtimalle 3.doğumum olucak, inşallah kızım geliyorr 🥲💖
Denisa birgul_gms bizde daha cinsiyetimizi bilmiyoruz 1 ekimde kontrolümüz var o zaman öğrenirim inşallah😌
negerekvarrr birgul_gms 12 mart görünüyor ama sezeryan olacagım için şubatta olacak galiba 🥲 daha öğrenmedim cinsiyeti
esma_acun birgul_gms hala belli olmadı 17+1 benimki bayramda doğacak galiba😅bir oğlum var inşallah bayram şekeri bir kızım olur 🩷
ayse_kk 17+ 5 olduk martın ilk haftası bakalım 🫣cinsiyetede büyük ihtimal kız dedi 😄 Ekim detaylıya girecegim netleşir.