pembeniz susamitanesi bende 13+2de gittim diğer kontrolüm tam 16+0da 🥰gösterirse net öğreniriz en azından diye düşünüyorum, ikinci hamilelik bu yüzden biraz daha hızlı geçiyor bence birinciler sağ olsun 🙈
susamitanesi pembeniz dimi bide sonradan değişti diyenler var o daha kötü olur 😁 ben bide yine çok hevesliyim hemen kıyafet bakmaya başlarım
susamitanesi koim aynen 25 haziran 😊 beni hamilelik değil de emzirme dönemi bitirmişti bu kez nasıl olur bakalım inşallah çok almayız 😊😊
koim susamitanesi valla kuzum ben emzirme döneminde epey verdim cocuğum bir yasına geldiğinde neredeyse eski halime dönmüştüm +4 kilom fln vardı o da bir süre sonra bebişler hareketlenince arkasına vermekten gidiyor😃
koim pembeniz kilo vermek iyi mi acaba bu süreçte bir danısmak lazım ben soracağım canım carşamba günü cunku hic almadım ben de
pembeniz koim sormak aklıma gelmedi açıkcası fazlaca iştahsızlık çektim aşırı kiloluda hamile kalmadım 58.5ile kalmıştım en son 56.4dü biraz daha verdimmi o süreçte bilmiyorum ama bu ara 57.4civarıyım sanırım bir tartılayım bakalım
koim pembeniz yani bebişlerimiz sağlıklı olsun da beni de başlardaki kusmalarım sayesinde kilo alamadım heralde ilk hamileliğmde bir defa bile kusmamıştım🤩
pembeniz susamitanesi valla benim ilkinden kalan dünya kadar kıyafet var hepsi sarı turuncu yeşil beyaz fazla kıyafet almam gibi kız olırsa cicili elbiseler alırım ama 🙈evet sonradan değişse bir tık üzülürüm sanki😂
pembeniz koim aslında ilk dönem kilo almamak daha iyi gibi sonrasında iştah artışı oluyor ister istemez almaya başlıyoruz 🫠
koim susamitanesi Hahahah aynen canım her şey boğazda bitiyor valla ben yiyince kocacım bana ters ters bakıyordu dkdldlld ben de boğazımı tutmustum doğumdan sonra bakalım bunda nasıl olcak
susamitanesi koim 40. Günde eski kiloma dönmüştüm ben sonra sütüm artsın falan derken bide aniden şekerim düşüyordu çok acıkıyordum geri aldım 🥲🥲 bu kez doğumdan sonra da dikkat edeyim diyorum bakalım sağlıklı olsunlar da kilo halledilir yine 🥰
koim susamitanesi sağolun😍çok heyecanlı değil mi ben gecen hafta gittiğimde drum soylemedi erken dedi tahminde de bulunmak istemedi sanırım şimdi çarşamba kontrolum var valla sormaya korkuyorum söylemez diye yine😃
susamitanesi koim ben 3 gün önce gittim net göremedim boşuna kafanız karışmasın söylemeyim dedi ve 1 ay sonraya çağırdı 🥲 o kadar beklemek istemiyorum belki başka doktora da giderim bakalım
koim susamitanesi spor yapmayallı yüzbinyıl oldu benim de bu bebişten sonra spora da gitmek istiyorum kilo veriyorum ama sıkılaşmak ayrı bir olay🤨
koim susamitanesi sanırım bu haftalarda pek yorumda bulunmak istemiyorlar değişir diye heralde ben de çarşamba günü tekrar sorsam mı meraklı gibi de gözükmek istemiyorum ama merak da ediyorum😂