tortil21 Kızlar 22+2 haftaligim. dün gece idrarimi yaptiktan sonra pecetede cok acik pembe leke gordum azcik. Sonra 2 3 idrardan sonra pembe ve cok cok acik kirmizi gibi gördüm. Sabaha kadar takip ettim bir daha olmadi tabi hemen beni stres korku sardı. Doktorumu aradim hemen sabah, korkulcak birseyin olmadini idrar yolu enfeksiyonun olabilecegini kültür vermemi önerdi. Bu haftalarda böyle şeyler normal midir ? Hangi leke turleri tehlikelidir ?
Sevim55 tortil21 çok yüksek ihtimal idrar yolu enfeksıyonu dur. Benimde enfeksıyonum vardı aynı senın bahsettin gibi idrardan sonra gelıyor Du. Kültür sonucum temız cıktı benım. 5 haftadır iç çamaşırları ayrı 2 defa yıkıyorum ve ütülüyorm ve cok sık değiştiriyorum geçti şükür
anapanda12 Bemde akıntımda çok açık kırmızı çizgi gibi bişi görüp önemsemedim erken doğum yapıp bebeğimi kaybettim. Doktora gidip tahlil harici birde rahim ağzı ölçümü yaptır tatlım yararına olur zararına olmaz
tortil21 anapanda12 Gecmis olsun canim cok. Sagol soyledigin icin. Rahim agizi kisaligi uzunlugunmu olcumu yapiliyor.
anapanda12 tortil21 evet tatlım. Erken önlem almış olursun hiç bi sıkıntı yok ultrasonla karnından bakıyor doktor
tortil21 Sevim55 gecmis olsun canim. Bebek hareketlerini hissettigim icin ve agrim olmadigi icin rahatim. Bugun idrar kulturu vericem insallah
Ruhsuz Kızlar idrarda enfeksiyon olsa yanma olur mu, bır de koyu renk turuncu gibi olur değil mi?? Ben de dun aksam cok az hıssettım ama 3 litre yı aşkın su içiyorum
tortil21 Ruhsuz Yanlis bilmiyorsam yanma, kasinti, koyu renk idrar vs oluyor herhalde... Sen yinede ayaklarini sicak tut, bol su icmeye devam et bence
Ruhsuz tortil21 dediklerinin hiçbiri yok cnm ayaklarıma 3 corap giyiyorum yine soguk havalar da bu ısınsa su içilecek hava degıl ama 3 litre yı gecıyor sürekli lavobadayım
Sevim55 Benim yanma sızı ağrı hiçbir şikayetim olmadan enfeksiyon görüldü. Lökosit değerim 30 a cıktı suan 0 oldu lekelenmem kesildi
tortil21 Sevim55 ayni benimde sikayet hic yok. Gecmesine sevindim. Bakalim bende verim insallah iyi cikar
Sevim55 tortil21 inşallah canım Anna eolmak zormuş psikolojik olarak İnsan çökertiyo kaybetme korkusu çok kötü. 15 haftalık düşük yaptm ben oyüzden hep tedirginim ama suan 24+2 olduk Allahıma çok şükür.
tortil21 Sevim55 masallah. Insallah hep saglikli bir sekilde bu sureci bitiririz. Icimizi ferah tutmak lazim