ikibebekkk Arkadaşlar herkes 9.59 10 arası ara 1 dk içinde randevu bulunuyor demiş ama 182 ye ulaşmak ne mümkün 30 kez aradım asla hat düşmüyor siz nasıl arayıp ulaştınız o saatte
miramoms_ ikibebekkk ben özelde yaptırdım ama bildiğim kadarıyla önce kadın doğuma randevu alıyorsunuz o sizi yönlendiriyor sizde sabah saatinde gelip detaylı randevusu almanız gerekiyor 182 veya mhrsden detaylı randevusu verilmiyor hastaneden alınıyor dr yönlendirmesiyle
cuteregina ikibebekkk devlet hastanesinden yeşil alan açtırmalısınız kadın doğum açmalı Özel hastane açamaz yeşil alan
ge01 tosbix sistemden e nabızdan nasıl alınıyor ? perinatoloji seçince sistem vermiyor. önce kadın doğuma git diyor .
PinarArslan ge01 peritanoloji riskli gebeliklere baktığı için direk sıra alamazsın yeşil alan mı ne deniyor kadın doğum doktorunuzun açması lazım sonra randevu alabilirisiniz
PinarArslan ge01 emin değilim ama zannetmiyorum açabildiğini, o yüzden ben hem özel hem devlet takipli ilerliyorum
ge01 PinarArslan sistemden görmüyor mu doktorunuz özele de gittiğinizi . demiyor mu bişe . dört haftada bir mi gidiyorsunuz yoksa arada da özele mi gidiyorsunuz
PinarArslan ge01 orası sonuçta özel her şey para ile, tahlillerinizi yaptırıp gelin bakarızda diyor. Ve doktor neden nereye hangi doktora gittiğine karışsın, ben devlet takipliyim diye de söylüyorum
PinarArslan ge01 aa ben tam tersi anlamışım, devlette de cihazları eskii özelede gidiyorum diyorum 🙈😁