Zeyneps Kızlar mrb 34 haftalık hamileyim.Cogu arkadaşın sütü geliyomus ama benim daha tık yok.Kacinci haftadan itibaren sütünüz gelmeye başladı acaba.Korkuyorum açıkçası sütüm olmayacak diye 😵😵😵
Ertugrulum Zeyneps hic alakasi yok canim ben doguma girene kadar ne su nede sut geldi dogumdan sonra hemen emzirmeye başla gelir sut kanallari emzirdikce acilir merak etme 🤗🤗
Akshulya Zeyneps bende aynı haftadayım benimde yok kendi kendinemi akması gerekiyor acaba bilemedim sıkıp kontrolde etmek istemiyorum iyi degil diyolar aynı hislere bende kapıldım ya
Eduhkn210 Zeyneps benimde hıc gelmedı Doğum yaptım ama 9 Ocak’ta bır ay olcak 9 unda sütüm az gelıyor sağıyorum makıneyle emmiyor da zar zor emıyor ayrıyetten de mama verıyoruz az geldıgı ıcın
Obsesifk Benim bu hafta geldi oda şans eseri ucunu sıktım ucunu bile ıslatmicak kadar sıvı geldi 24 haftalığım
Serife07 Obsesifk Merve98 kızlar kesinlikle sıkmayın erken doğumu tetikliyor gelecek olduktan sonra kendiliğinden geliyor zaten
Ilkannelik Obsesifk göğüs ucuyla oynamak sıkmak iyi değil erken doğuma tetikleme yaptığı söyleniyor. Çatlak icin kre. Sürerken bile göğüs ucuna yaklasilmamasi aoylenir. Aman dikkat