eedkcc MrsKaeLeydi yaa belirsizlik kötü bir an önce netleşsin istiyorum negatife alıştırdım kendimi 🤓 1,5 yıldır deniyorumm
yumicupii eedkcc bebeğim bekle o zaman 2 gün daha kan versen de iğneden olup olmadığını belki net anlayamazsın şu an 2 gün daha takip et sabahları testin varsa gittikçe koyulaşırsa tutmuştur İnşallah
yumicupii eedkcc iğne sonrası kaçıncı gün ay inşallah tutmuştur 😍 yarın yine ver artmışsa olmuştur bu iş 😍
eedkcc yumicupii 11. güün ama iğneden sanırım cunku kaset ile denedim 17den artda gölge verir diye düşündüm aama gölge yoktu kasette
eedkcc Nzisty sanırım iğneden evde kaset ile denedim gölge vermedi bakalım nasip önümüzdeki aya kaldı sanırımm
eedkcc keremoms Nzisty meltemvebebisi alpilogg rumeysa_5567 aynurella_85 Ezel04 Bacılarım yrni testim böyle cıktı kan vermeye gideceğim soğan suyu içeyim bu ay geöti dedim sonra test yapayım öyle dedim bi baktım koyulaşmışş sol kasığım yırtılır gibi ağrıdı yoldayken kesin regl olurum soğan suyu kaynatayım dedim🥺 allahtan test yaptım kana gidicem bi saat sonra https://hizliresim.com/qjuxh5zh
meltemvebebisi eedkcc erken gebelik çıkmış gibi gözüküyor kan değerinize baktırın bu şekilde hep silik çıkar çünkü
eedkcc meltemvebebisi kan 17.9 cıktı dün ama iğneden mi değil mi anlayamadım yarın ya da perşembe tekrar gideceğim
meltemvebebisi eedkcc iğne etkilermi bilmem ama ben adete 1 gün kala yaptığımda sizin gibi silik çizgiyle karşılaştım dayanamadım bir tane daha yaptım aynı çıktı akşam kan verdim hcg 32 çıktı 2 hafta sonra da bebeği kesede ancak görebildik.
eedkcc alpilogg ahahah verdim kan 17.9 cıktı ama iğneden mi gebelikten mi belli değil tesekkur ederim
alpilogg eedkcc ne iğnesi ben okumadım tamamını direk testi görünce yazdım. İğne konusunda bir bilgim yok maalesef