Selam kızlar cumartesi günü 39+4 iken bebeğim dünyaya geldi. Öncelikle süreç içerisinde aklımda bir tek normal doğum yapmak vardı. Acı eşiğim de yüksek hem daha sağlıklı anne bebek için diyerek normal doğum dışında birşey düşünmedim. 39. Haftaya girmemle sancılarım başladı şiddetli ve sıklıkla 1. gün 2. gün derken 3. günde dayanılmaz ağrılar ve sıklık ile hayatım zorlaştı bu üç gün boyunca ilk iki günde 2-3 saat kadar uyuyabilirken 3. Günde hiç uyuyamadım sancılardan. Neyse bu sırada da doktorum günde iki kere çağırıyor nst muayene vs bakiyordu.Sancilarda sıklıkta veya şiddeti noktasında hiç bir sıkıntı yokken açılma asla olmadı. 39+4 e girdiğimizin gecesinde artık dayanilacak gibi değilken gece 3 te hastaneye geldik eşimle yolda dedim kesin doğuma gidiyorum bebeğim de inanılmaz aşağıda baskı yapıyor. Acilden girdik hemen nst muayene derken nst de sancılar iyi iken muayene de 1 cm bile açılma yoktu. Doktorum arandı ve eve döndük biz ama ben artık yerimde duracak noktaları çoktan geçmiştim sabahı zar zor ettim ve hemen doktoruma gittik nst çekildi sancılar güzel ama muayene de yine acıklık yok doktorum da şaştı kaldı bu işe sonra bir de suni deneyelim mi dedi tamam dedim üzerine bir de suni aldım kendisi bir iki kez gelip yokladı sancılar ve sıklık müthiş iş muayeneye geldi ama yine açıklık olmamıştı. En son seni ve bebeği riske atamam yaşında 35 yaş üstü diyince sezeryanı kabul ettim ve bebeğim sezeryan ile geldi dünyaya geldi. Normal doğum için çektiğim sancilara mı yanayım sezeryan ile çekmekte olduğum acılara mı yanayım bilemedim. Bildiğim tek şey dünya tatlısı oğlumu kucağıma aldım. O an çektiğim tüm sıkıntıları unuttum 🫠 böyle garip bir hikayem oldu benimde kızlar. Ben hem normal hem de sezeryan doğum yapmış sayılırım bence 😅 Hepinize kolaylıkla doğurmak nasip olsun inşallah 🙏🏼