umran11ayazgmailcom 29 haftaya girmek üzereyim ağzımın içi ve dudaklarım uçuk oldu hele ağzımın içi o kadar açıyor ki uçuk kremim var onu kullanıyorum ama ağzımın içi canım o kadar yanıyo ki🤦🤦🥹
sum_doa umran11ayazgmailcom karanfilli suyla gargara yapabilirsin ya da uğraşamam dersen bitkisel sprey var karanfilli eczaneden al aftoral sprey onu sık çok iyi geliyor 🥹
Gamze-06 umran11ayazgmailcom cnm vitamin kullanıyormusun yetersiz geliyor olabilirmi ben vitamin kullandığım halde doktorum ağzımda aft çıktığı için ekstra bemiks c diye bi b ve c vitamini içeren vitamin verdi çok şükür geçti kullanmaya başlayınca.değer düşüklüğünden çıkıyor olabilir
umran11ayazgmailcom sum_doa şu anlık tuzlu gargara yaptım Bir de karanfili deneyeyim olmadı teşekkür ederim 🙏
umran11ayazgmailcom Gamze-06 olabilir Zaten bütün değerlerim düşük çıkıyor haftaya kontrolüm var söyleyeyim o doktoruma 🙏
Gamze-06 umran11ayazgmailcom zaten bu vitaminleri devlet ödemiyor doktor tavsiye ediyor. Sende iste istersen rahat edersin ağzımın aftı dişime vuruyordu sürekli farklı yerde çıkıyordu diş ağrısıda çok kötüydü aftan kaynaklı olduğunu biliyordum şükür ki kullanınca geçti