22 eylül sabahı oğlum makat geliş olduğu için planı sezeryanım vardı. Sabah 6.30 da hastaneye gittik. İlk olarak ultrasondan kontroller yapıldı nstye bağladılar daha sonrasında saat 10 da yatışım yapıldı hastaneye odaya girdiğimde ameliyat için damar yolu açıldı ve saat 10.30 gibi ameliyathanedeydim. Ameliyathanede ilk hazırlıklar yapıldı daha sonrasında spinal anestezi yaptılar ve inanın ben hiç hissetmedim damar yolu daha çok acımıştı. Sonrasında zaten masaya yatırdılar beni 11.04 de oğlum doğmuştu hemen ten tene temas yapıldı. Sonra kontrolleri için odaya aldılar onu tabi bu sırada benim ameliyatım devam ediyordu ama ben son dakikalrda çok bunalmıştım benimle uğraştıklarını bildiğim için bi fenalık gelmişti anestezi doktoru o ara sana biraz sakinleştirici vericem endişelenme dedi ve dediği gibi yaptı sedasyon verdiler bilincim yerindeydi ama çok rahatlamıştım birazda sersemletti beni neyse ameliyat bitince beni uyandırma servisine aldılar bebeğimi giydirene kadar sonrasında bebeğimle beraber odaya götürdüler. İşin en kötü kısmı 11 saat boyunca ayağa kaldırmadılar ve yemek su yasaktı kan değerlerim düşük çıktı 2 ünite kan verdiler bu süreçte çok zorlandım ve anestezi geçince uzun sürede yürümeyince belim çok ağrımaya başladı şuan atlattık çok şükür 6 günlük olduk bile ama normal doğumuda deneyimlemiş biri olarak sezeryan mecbur kalmadıkça yapabileceğim bişey değilmiş rabbim tüm hamilelere kolaylık versin benim hikaymde böyleydi 🥰