Geçen hafta doktoruma gittim kontrole normal rutin kontroldü baktı güzel artık haftalık gel dedi önümüzdeki hafta ben yokum bi doktor arkadaş görün diğer hafta gelicem dedi 23 eylül de başka bi doktora kontrol için geldim karnımdan baktı sancı oluyomu diye sordu arada adet sancısı gibi oluyo dedim alttan muayne etmek istedi ve açıklığım olduğunu öğrendim yatışını yapalım mı diye sordu bende cuma günü yani 25 eylül de yapalım acil değilse dedim ve kabul etti cuma günü kontrole geldim tekrar alttan baktı açıklığın çok guzel diyip direk doğjmhaneye gönderdi girdim içeri kağıtlar imzalar yatış üstümü değiştirdim suni sancı takıldı 11:30 da başladı ilk başlarda hiç bişey hissetmedim 1 den sonra artık hissettirmeye başladı bebeğin artık aşağı indiğini hissettim bir an nefes alamadım ebe yatağa aldı nefesim düzeldi yanıma toplandılar tabi ne kadar da pozitif olsa bir iki bağırma çağırma oldu ama çok anlıkdı herşey bir anda oldu doktor 2. Katta poliklinikde ben 3. Katta doğumhanedeydim doktor yanıma çıkana kadar doğurdum yanıma geldi aaa doğuemuşsun ben gidiyorum dedi uğradı gitti resmen😅37+3 de doğum oldu bu arada 2 gün oldu doğum yapalı hep bunu yazmayı beklemiştim 23 haftalıkken rahim ağzı kısalığı vardı doktor doğarsa ölür demişti çok ağlamıştım Rabbime çok dua ettim djalarımın karşılığını aldım binlerce kez şükürler olsun herkesin böyle güzel doğumları olsun inşallah