miramoms_ Kızlar az önce bi parça çikolata attım soda içtim bebiş durmuyor tekme atiyor sürekli 😂😂😂😂🙈🌸
annebebekk52 miramoms_ benimki de bugün kıpır kıpır maşallah hareketlerini ilk kez bu kadar net hissediyorum hele çikolata yiyince hiç durmaz oldu 😂
BloomingMama miramoms_ Bugün bebişler haberleşmiş kız hiç durmadı yaa oynadı durdu hla oynuyor yatcamm yatamıyorum uykudada vuruyor 😁
BloomingMama vanilyalibuse Benimkide bugün salsa yaptı içerde bide poposunu sağa sola yatırıyor sivrice çıkıyor orda ısırmak istiyorum o popuyu 😁😁
vanilyalibuse miramoms_ ahahahahaha olabilir balım, dün pek hareketli değildi bugün acısını çıkardı 😅🤍
miramoms_ niiloyy ben gün içindede içiyorum ama öyle çok hareket olmuyordu nedense az önce birşeyler oldu minnoşum kıpır kıpırdı çikolatayla beraber yedim diye mi acaba😂
miramoms_ niiloyy kurban olsun annesi ona ya eşimde ilk kez hissstti normalde bu kadar keskin ve net tekme atmıyordu çok güzeldi Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
miramoms_ BloomingMama ahahahah ayy maşallah 🧿 Bizede bunun keyfini çıkartmak kalıyor işte ne güzel birşey 🌸❤️
r_asu Siz de, siz ayakta hareket edip yürürken iş yaparken bebek hareket etmiyor sonra akşam ya da işte günün daha sakin oturduğunuz,yattığınız vakitlerinde hareketini daha çok hissettiğiniz oluyor mu hanımlar? Normal mi bu sizceee
BloomingMama r_asu tabikide normal sen hareket ettikçe rahim beşik görevi görüyor bebeği uyutuyor sallandıkça sen dinlenme moduna geçince sallanma durunca bebiş uyanıyor hareketlenmeye başlıyor çok ileri haftalarda ayaktada olsan hissediyorsun bazen ama genelde uyuyorlar anne hareketliyken
miramoms_ r_asu evet gün içinde sen hareket halindeyken bebeğin içinde bulunduğu amniyon sıvısı bebeği uyutuyor sen dinlenmeye geçtiğin zaman bebek kıpır kıpır oluyor 😂
r_asu BloomingMama iyi bari bunu duymak iyi geldiii, bir de benim plasenta ön duvardaymış zaten o yüzden daha az şiddetle hissediyorum da heralde. Teşekkür ederim dönüşümüz için 🫶🏻
BloomingMama r_asu plesenta öndeyse zaten daha az hissediyosun olumsuz şeyler düşünüp hiç canını sıkma sağlıkla al kucağına inşallah 🌸