baabymom Kızlar batım 7 Ekim Yumurtlama dönemlerini değerlendirdik şuanda da yumurtalıklarımda ağrı var hafif sizce döllenme ile alakası var mıdır
noss baabymom sanmıyorum çünkü böyle bir şeyi hissedemiyoruz . Yani şahsen ben hiç hissetmedim birsey .
baabymom ilayda3620 geçtiğimiz ay değil bir önceki ay kimyasal gebelik yaşadım bir ay ara verdim bu ay ne olacak bende merakla bekliyorum
baabymom ilayda3620 evet korktum çünkü çok ağrılı geçmişti bir ay ara verdim şimdi yine bekliyorum tarihimi
baabymom Sakaryali benım de 7 Ekim nasıl belirtileriniz var 🥲 benım dün geceden beri sol kasığımda batma var
rumusella Sakaryali 2 Ekim benimde Kasık batması bel ağrısı var ama hangisinin belirtisi kestiremiyorum hala test yapmadım😂 son güne kadar sabredicem inşallah öyle umuyorum😂
nazardemirhan baabymom benim de sağ kasığımda var 2 gün önce adet olacakmışım gibi ağrım oldu akşama kadar sonra geçti
Sakaryali baabymom Bende uyku hali. Aşırı yeme isteği. Ve cok fazla göğüs agrisi. Bilmiyorum adette olabilir. Bu benim 3 olacak. Olursa tabi. 2 sinde hic yaşamadım ama tabi her hamilelik farkli olduğu icin bi acaba mi diyor insan Hayirlisi olsun bakalım
rumeysataylann baabymom 3 aydır başladım geçen ay kimyasal geçerdim bu ay bakalım neler olacak geç yumurtlama oldu
sedefhamile baabymom bu ay yumurtlamam geç oldu uygulamaya göre 5 Ekim ama bence 11 ekimde regl olmam gerekiyor inşallah olmam Bende yumurtlama günlerini değerlendirdim
baabymom sedefhamile günaşırı mı peş peşe mi Bazıları peş peşe daha iyi diyor ama sperm kalitesini etkiliyormuş günaşırı dsha iyi diyenler de olıyor
sedefhamile baabymom ya açıkçası bence pek bilemiyorum valla 1 buçuk senedir deniyoruz bu ay her ğün oldu kimi ds gün aşırı diyor o da size kalmış ama bence sıklıkla olsa da bş şey olmaz
sedefhamile baabymom sperm 2 3 gün canlı kalabiliyormuş ondan kimisi gün aşırı yapmayı da uygun buluyor