mevsimmbhr ftmagguney yaparsan çıkar canm silikte olsa geç dollenme olmadıysa umarım gönlüne göre olur
ftmagguney kubrayildiz59 vallaha yeminle bende şaştım kaldım bacım ya ortada ne regl oldum ne çift çizgi gördüm bi kendini gösteremeyecek kadar silik bi çizgi gördüm o şöyle hafta sonuna kadarda yapmama kararı aldım dün şu zıkkım için bi posta ağladım ya ne psikoloji bozan şeymiş 😂😂
selda75 Benimde reglim 1 hafta gecikti testler böyle artimed marka erken gebelik testinide yaptım ama onda hiç bir şey çıkmadı silik dahi neden böyle olmuştur
ftmagguney selda75 valla başka bi testle yapıcam prodoctor diye bi marka var çok övüyorlar artimed konusundada çok şikayet var anlamadım
ftmagguney GirlandBoy_Mom valla ben artımed erken gebelik testiyle yaptım ortada ne regl oldum ne de bi belirti gördüm reglime dair bugün mesela olmam gerekiyor hala bişey yok test yaptığımdada yani çok çok az bi şekilde silik çıktı şimdi hafta sonuna kadar yapmayı düşünmüyorum 1 gecede psikolojim bozuldu ya 😂😂
ftmagguney gunebakann yaptım bu sabah 6.20 gibi artımedin erken gebelik testinden çok çok az görünen bi silik çıktı bacım bi posta ağladım bunun üstüne 😂😂ortada hala reglda olmadım bugün olmam gerekiyor mesela ama yok hafta sonuna kadarda yapmicam baya bi gün geçsin
ftmagguney anneyim01 yaptım bacım yaptım çok çok az bi şekilde silik çıktı hafta sonuna kadar yapacağımı düşünmüyorum şöyle 5-6 gün geçsin
anneyim01 ftmagguney anldım hakkında hayırlısı olsun inş bebeğin seninledr test yeniledgn de benide etiketle cnm