nurrtopalogullari ### Kızlar adetim 13-17 Eylül bugün sabah yumurta akı gibi şeffaf akıntı oldu ovulasyon testim pozitifleşmedi Döngümün 14. Günündeyim dün sabah değerlendirdim akıntı olunca yumurta çatladı mı daha çatlayacak mı
sedefhamile nurrtopalogullari o akıntıdadan sonra 1 2 gün sonra yumurtlama oluyor genelde hep ayni zamanda mı yumurtlama dönemindesin Bazen regl kayınca yumurtlama da kayıyor
nurrtopalogullari sedefhamile normalde her ayın 12 adet oluyordum eylülde 13 de oldum ovulasyon testini daha bu ay kullanmaya başladım o yüzden ne zmn yumurtladığım hep aynı mı bilmiyorum 1 yıllık evliyim 2 aydır deneme yapıyoruz yeni çocuk yapmaya karar verdik
sedefhamile nurrtopalogullari anladım o zaman Ovulasyona devam et bunun ysnınds gün aşırı ilede destek yapabilirsiniz t çizgisi c kadar aynı veya daha fazla koyulukta olursa yumurtlaman 12 36 saat arasında gerçekleşecektir ona göre de ilişki sıklugını ayarlarsınız Bazen korunmayı bıraktıktan sonra arada yumurtlama değişebiliyor
nurrtopalogullari sedefhamile hiç korunmadık aslında ama yine cevaplar için çok ama çok Teşekür ederim