hilosss0 haftamdayım doktorum çok tavsiye etmedi. Aşı takviminde olmadığı için ama ben yaptırmak istiyorum çok kararsız kaldım yaptıran ya da yaptırmayan var mı çok yaygın bir aşı değil bu yıl fazla duyulmaya başlamış sanırım
Eso66 hilosss0 Ben özel hastane takipliyim ve sağlık ocağı lafı bile geçmedi bu aşının şuan 37 haftalık gebeyim
mezig6 hilosss0 ben oldum şükür bi yan etkisini de görmedim bebeklerde solunum yolu enfeksiyonu zor geçiyormuş maalesef o yüzden araştırın derim
femmefleurr hilosss0 iki farklı kadın doğum doktorum da (özeldeler) tavsiye etmedi. Daha çok yeni bir aşı yan etkilerini henüz yeterince bilmiyoruz güvenli bulmuyorum ama karar senin dediler.
hilosss0 libraaa aşı takviminde olmadığı için hani yapılması gerekenler içerisinde olmadığı için hani çok gerek yok gibisinden konuştu ama ben vurulmak istiyorum ama kafam karışık birtık
libraaa Benimki de özellikle tavsiye etti yeni bir aşı olduğu icin ben tedirginim ama karşıma surekli rsv ile ilgili içerikler çıkıyor
hilosss0 kafam çok karışık mesela hemşire sağlık ocağındaki hiç vurmadığını söyledi yeni bir aşı olduğu için mi birtık tedirgin oldum vurulmak istiyorum kasım ayı olacak şu an bile insanlar grip 1 2 ay sonra daha çok yoğunlaşacak çok kafam karışık😓
libraaa Ben de kararsızım doğumum kışa denk geldigi için peki grip aşısı oldunuz mu bana onu da önerdi yaptırmadım aşı karşıtı degilim ama her doktor farklı görüşte olunca insanın kafası karışıyor