rumusella tugbatrk rabbim güzel haberlere kavuştursun, mide bulantım var ama bazen de hafif kasık ağrım ama psikolojikte olabilir diye de düşünüyorum 2sine kadar beklemeye çalışcam😂🥹
rumusella nilruhu yumurtlama tahminime göre 11-12 gün geçti. Ovülasyon kullanmadım hiç. Daha da stres yaparım diye. Öncesinde de bi dış gebelik süreci oldu ve ameliyatta sağ tüpüm alındı, tek tüplüyüm yani.. Onun için akışına bırakmaya çalışıyorum desem daha doğru.
arsamveannesi 1 ekim benimde, iliski ustunden 12 gun gecti bugun. Sabah test yaptim negatif simdi de alt karin ve bel agrim var koyu toprak gbi lekelenmem oldu akinti:( ben elendim sanirim
rumusella arsamveannesi benim önceki gebeliğimde reglimden 2 gün önce test yaptığımda çıkmamıştı regl günü yaptığımda hemen çizgi çıkmıştı. Normalde regliniz öyle başlamıyorsa belki yerleşme kanamasıdır o da kahverengi tonlarında oluyor diyr biliyorum.
arsamveannesi rumusella askim regli oldum saglik olsun ama gelcek ay asla gun saymicam boyle ne gun geciyor ne stres bitiyor
rumusella arsamveannesi ben çok buraya takıldığımda psikolojikmen hamilelik belirtileri yaşıyordum. Burayı sildikten sonra hamile kalmıştım. Takılmamaya ya da stresi azaldıktan sonra gerçekten oluyo
rumusella Hala test yapmadım kasıklarımda batma hissi var ama bir yandan da sanki regl olacakmışım gibi hissediyorum ama gebede olabilirim hissi de var😂 allahım hangisi gerçek çıkacak merak ediyorum.