Nazlimom Oğlum şuan 4,5 yaşında mart ayında 5 yaşına giricek anaokuluna gidiyor. Rahatlığa tam alışmışken 2. Yi mi yapmalıyım yoksa biraz ara mı vermeliyim ama 1. Sınıfa başlaynca olsa daha zor olur gibi düşünüyorum sizce?
hirosima Nazlimom benim oğlum da 4.5 yaşında aynı şeyleri düşündüm 1. sınıfa başlamadan diğeri de büyüsün diyerekten çıktım yola 6 haftalık gebeyim şuan 🤣
Mrvll Nazlimom benim oğlumda tam 4,5 yaşında 24 martta 5 yaşına gırecek ınsallah. 30 haftalık gebeyim 🥲 1. Sınıf evet Illakı zor olacak ama çok uzatmak da olmayacaktı bence. Arası çok yakın olmasını da tercih etmezdim bence o daha zor. İdeal mı degıl mı doğunca gorecegız ılıskılerıni ama suan kardeş bılıncınde olması güzel oluyor. Herkese kardesının gelecegını söylüyor.
_06momms Oğlum 5,5 yaşında 4 haftalık da hamileyim . Çok geç kaldığımı düşünüyorum . Şimdiki aklım olsaydı eğer en geç 3 yaşını beklerdim
royalmama Benim kızım da 4,5 yaşında 26 martta 5 olacak ve şu anki tahmini doğum tarihim 11 Nisan araları tam 5 yaş olacak.. bence 4 yaştan az olmamalı araları, 4-5 yaş en güzeli gibi geliyor o yüzden bu zamana kadar düşünmemiştik
Portakalcicegim Nazlimom iki çoçuğumun arasında 3 yaş var,aslında hamileliğim kolay geçseydi 3. Yüde o aralıkta düşünürdüm. şuan kızım 7 yaşında 10. Haftalık hamileyim bu daha zor sanki, Herşey unutulmuş ilk kez gebeymişim gibi
cigmasmus Merhaba kızım 6 buçuk yaşında 12+4 haftalık hamileyim kızım 1. sınıfa başladı daha yeni olduğu için kızımlada ilgileniyorum ama tabi aralarında çok yaş farkı olacak çalışan anneler olunca düşünemedik hemen 2nci çocuğu bence şuan sizin için tam zamanı 🤎çok yaş farkı da olmasın
tugce058 Benim kızım 2. Sınıfa geçti şuan okuma yazma biliyor bir nevi kendini kurtardı şimdi ikinciye hamileyim ben hep bu şekilde hayal ettim ilk çocuğa yazık olmasın diye bu benim görüşüm arası az olsaydı kuzenlerimden gördüğüm kadarıyla ilk çocuk ve anne dahil olmak üzere çok yıpranıyor o yüzden arayı açtım ama bu göreceli bi kavram belki size zor gelmez arasının az olması kişi kendini en iyi bilendir 😊
gamzeakarsu17 Nazlimom hangi sınıfta olursa olsun annelik her yıl zor.iki kardeş arasında kardeşlik bağı olması için çok uzatmamak gerek bu sefer birbirleriyle aralarında uçurum oluyor o kadar fark olmamalı yap bence hemen.benim oğullarımın arası 3.5 yaş olacak doğuma 1 ay kaldı geliyo karnımdan güya kardeşini alıyo onu arabaya koyup gezmeye gidiyolarmış benimsedi bile doğmadan şükürler olsun
tortillam_ Nazlimom Kızım 6,5 yaşında 1.sınıfa başladı. Küçük 19 günlük şuan. Kesinlikle 4 yaş bence en ideali. Tam rahatlığa alışmışken yenidoğan o kadar zor geldi ki bana. Şimdi sar başayim. Kızımda kıskançlık da var ilgi istiyor kendini gösterme çabası derken bunalıyorum ve ister istemez ters davranıyorum.
temmuzonbir Nazlimom tuvalet eğitimi olduktan sonra istediğiniz hazır hissettiğiniz an düşünebilirsiniz, yavrunuz büyümüş zaten sorun olmaz diye düşünüyorum yaş yakınlığı ile ilgili, ama ben biraz dinleneyim diyorsanız şuanlık erteleyip çocuğunuz 1 e başladığında değilde 2 ye başladığında düşünün derim