Zehrazehra000 Kızlar doğumdan sonra sütüm direkt gelmezse diye bi paket mama almak istiyorum Aptamil markasını kullanmak istiyorum ama hangisi daha iyi bilmiyorum Aptamil Prosyneo mu yoksa Aptamil Pronutra mı? Siz hangisini kullandınız kullananlar yazabilir mi?
papatyaseverrrrr Zehrazehra000 cnm bende aptamil pronutra almayı düşünüyorum ilk oğlumda aptamil kullandım memnundum diğerleri gaz kabızlık vs yaptı bir çoğunu denemiştim
Hedwig Zehrazehra000 ikisinin kullanım alanları farklı. Pronutra normal bir devam sütü. Prosyneo sindirim problemi veya alerjisi olan bebekler için formüle edilmiş.
Aysumt Zehrazehra000 doktor arkadaşım kendi çocuğu için prosyneo kullanıyor memnun bende ondan aldım doğunca ihtiyacım olursa diye
rian_smom bilmemben evet o kabız ve gaz problemi yapıyor çoğu bebekte bizde onla başladık kabız olunca doktorumuz evolvia önerdi
rian_smom Zehrazehra000 evet hemde 2 hafta falan bebeğim çok zorlandı evolviaya geçince normale döndü
Zehrazehra000 papatyaseverrrrr bende ilk çocuğumda aptamil kullandım ama hangisiydi hatırlamıyorum teşekkür ederim bilgi için 🌸
Zehrazehra000 Aysumt bende doğunca ihtiyaç olursa hazırda bulunsun diye alicam inşallah hiç ihtiyacımız kalmaz