burcubil Merhabalar 5. Haftamdayım bi artan bi azalan kahverengi lekelerim var aynındurumu yaşayan var mı
temmuzonbir burcubil doktorunuz progestan vermiş kullanmaya devam edin, zamanla kesilecektir Allah’ın izniyle, daha çabuk kesilmesi ya da daha geç kesilmesi tamamen kişinin gebeliğine özledir, daha erken kesilenlerle kendinizi kıyaslayıp üzmeyin sonu güzel olusun yeterki, sağlıkla kavuşun inşAllahhh 🌸
burcubil aynurella_85 göründüm progestan verdide böyle bi kesildi sonra artınca korkuyor insan. Bide bazıları progestan kullanınca kesildi lekelenmem yazdı benim hala kesilmedi tedirgin oldum 🥲
busraegsy burcubil bende 7. Haftamda yaşadım korkma ,kahverengi leke normal senin haftalarında demişti doktorum ,progestan fitil vermiştir kesin,onu kullan düzenli .Ben şu an 18 haftalığım,korkutma kendini,stresli olma yani.Yerleşmedir
burcubil busraegsy bide ekstra bişeye dikkat ettiniz mi ya ben normal takılıyorum sigarayı bıraktım sadece oda baya zorluyo
busraegsy burcubil ya günde 1-2 içen var doktoru söyleyip de gerek yok ya ,hiçbir şey bebeklerimizden önemli değil
zehragok1234 Bemde 5 +2 günlüğüm daha hastaneye gidemedim cünkü randevu yok bugun benimde kahverengi lekelmeleeim geldi
burcubil zehragok1234 umarım sizinde ciddi bişey değildir ama genelde kahverengi lekelere kötü gözle bakmıyor doktorlar yinede muhakkak gidin içiniz rahat etsin inşallah saglıcakla kucagımıza alırız 🫂🤍
busraegsy zehragok1234 sizinde yerleşme gibi duruyor tam o haftalar,yinede kadın doğum acile gidin içiniz rahat etsin
sonumudum Lekelenmesi olan arkadaşlar gebeliginizi nasıl öğrendiniz veya anladınız süreci anlatabilir misiniz ? @busraegsy @zehragok1234 @burcubil @temmuzonbir
minikkedim_ sonumudum ben 5 gün kala silik çizgi testle öğrencim iki üç test hepsi silikti kan verdim aynı gün 25 betam çıktı. İki gün sonra tekrar verdim 84 oldu yani regl öncesi kendim öğrendim
busraegsy sonumudum ben çok erken öğrendim 3 haftalık falandı ,hiçbir belirtim de yoktu .Keyfi bi test yaptım ,çok silik çizgi çıktı ,ertesi gün kan verdim betam 38 idi.Ve adetime de 10 kaç gün vardı yani o silik çizgiyi gördüğümde
burcubil sonumudum benim adetime 10 gün kala müthiş bir meme agrım vardı dokunamıyodum bile adet belirtilerim erken basladı sandım. Sonra reglime 1 hafta kala lavaboda peceteye cok az kan geldi. Ben regli oldum sanıp ped taktım 2 gün boyunca sadece kahvrengi lekeler vardı sökülmeyince bi türlü test yaptım direk belirgin çift çizgi oldu. Ertesi gün doktora gittik 5 haftalıktı