mommehtap Ben hamilelikten önce de enfeksiyon için nioli yağı kullanıyordum hala da arada rahatsız hissettiğim zaman kullanıyorum
rumeysa_5567 yagmurkvk aşkım o zaman neden ağrıdığını bulması gerekiyor yani bir açıklaması olması gerekiyor idrar da sıkıntı çıkmazsa bir açıklama yapması gerekir bence ama enfeksiyon çıkarsa zaten o tür ağrıların olması normal ilaç verir
yagmurkvk Nzisty ben daha önce de yaşadım kasık ağrısı yapıyor bende canım ama dayanılacak gibi bir ağrı değil geceleri uyutmuyor 😢
Nzisty yagmurkvk bitki de içemiyoruz sökülsün ki en iyisi orta ılık su tutacaksın demek ki sende benim gibi çok var enfeksiyonun bakalım beklicez her an herşeye hazırlklı olma kaydı ile
yagmurkvk Nzisty evet ya ılık duş aldıktan sonra biraz rahatlıyorum geçen ay fitil kullandım antibiyotik kullandım tekrarladı
Nzisty yagmurkvk aşkım daha yolun başındasın böyle zorluk vermiş sana ya en azından cinsel ilişkide korun suanlık korunmasız yaşama da
yagmurkvk Nzisty evet beni de o korkutuyor ben 5 haftalıkken öğrendim gebeliğimi canım 15 haftalığız yani 10 haftadır ben şiddetli kasık ağrısı çekiyorum şu 10 haftada 20 kez acile gitmişimdir
Nzisty yagmurkvk aşkım günde 3,4 lt su iç lavaboya çıkabildiğin kadar çık gece rahatlarsın biraz olsa
Nzisty yagmurkvk 28 olduk 🤭 2 hafta önce banyo yer kanlar içinde kaldım acile gittiğimde doğum yapıyorum sanıldı yatış verildi neyseki enfeksiyon çıktı sağ salim 38 i görseydim yeterdi
mommehtap Nzisty kan uyuşmazlığınız yok değil mi bende 28. Haftadan çok korkuyorum girer girmez iğne olmam gerekiyor
yagmurkvk Nzisty ayy çok geçmiş olsun 🥺 Allah hepimize sağlıklı hamilelik vaktinde gelen bebişler nasip etsin
mommehtap Ben faydasını gördüm zishu nun damlasını almıştım Biraz açık konuşmam gerekirse duşa girmeden önce iç çamasırına 1 damla damlat çıkakana kadar dursun sonra giy ben çok faydasını gördüm inşallah sende de işe yarar
subat12 yagmurkvk hiç yaşamadığım bir şeydi hamilelikte tanıştım İdrar yolu enfeksiyonu ile sık idrara çıkma idrarda yanma ve kasık ağrısı oluyor bol su için maalesef doktorun reçete edeceği antibiyotik dışında hiç bir çözüm bulamadım ben
yagmurkvk subat12 doktorun yazdığı antibiyotik ve fitil de iyi gelmedi bana dün munüro kullandım tek kullanımlık o bile iyi gelmedi 🥺