orhismommmmmm akşam çökmeye başlayınca artıyor ağlamak istiyorum sürekli bebeğe yetemediğimi ona bakamayacağımı düşünüyorum kolik bebek oldu ve o uyanık huzursuz saatleriyle baş etmek beni tüketiyor onu cok seviyorum ama uyuduğu zaman rahatlıyorum bu yüzden suçlu hissediyorum:( gazını cıkaramıyor acı cekiyor diye ağlıyorum ama meme de uyuduğu zaman gaz cıkarırken uyanıyor sonsuz bir döngüye giriyoruz ⅚ saat uyanık kalıyor bugün sabah 8 den öglen 15 e kadar uyumadı:( cok yoruldum ve insanlar mutlu ol biraz diyo tabii şükrediyorum ama 7 saat cisimi tuttum bugün insan nasıl neşeli olabilir bilmiyorum.
desteksiz bakıyorum, ne annem var ne arkadasım cok yalnızım… cocugu olan tanıdıgım kimsede yok cocugu olmayanlar güzel giyinip fotoğraf cekmem gerektiğini düşünüyor ben dişimi fırçalarsam o gün sanslıyım. kendime acımak istemiyorum kendimi değil sadece bebeği düşünmek istiyorum ama bencil miyim bilmiyorum mesela asırı bunaldım doğduğundan beri markete bile gitmedim 10 dakika balkonda duramadım bebek arabası alıp gezdirmek istiyorum ama daha cok küçük sonbahar bebeği hasta olur diyolar belki de haklılar:(
yetersiz ve kötü bir snne olduğum hissiyle doluyum ve herkese öfkeliyim