Bebininannesi_ Kızları hamileyken hiç bebeğinin kalbi duran var mı belirtileri nelerdi ben şuan 8+5 im bütün belirtilerim gitti sizce hastaneye gidim mi çevremde bu haftada kalbi duranı çok duydum ne yapım
busrasogut Bebininannesi_ bu haftaların belirtisi çok fazla değil ki bir anda giden belirtiler ne mesela?
yakutfamilia Bebininannesi_ maalesef belirtiler bir anda yok olabilir ama bu bebeğin kalbinib durmasıyla alakası yok. Daha doğrusu ultrason dışında bebeğe bir şey olup olmadığını anlayamazsınız Allah korusun. Alacak nefesi varsa dünyaya geliyor. Olumsuz şeyler okumamaya çalışın
temmuzonbir Bebininannesi_ belirtiler gidip geliyor, 30 haftalığız hala gidip geliyo, kanama lekelenme şiddetli ağrı olacak mı takip edin, içiniz rahat etmiyorsa bir acile gidebilirsiniz
snnr16 Bebininannesi_ ilk gebeliğimde 6 haftalıkken kalp atışı duydum 2 gün sonra kalbi durmuş ama ben bir sonraki doktor kontrolüne gitmeden anlamamıştım
Bebininannesi_ busrasogut sabahları arada midem bulanıyordu göğüsüme dokunamiyodum ve surekli uyuyordun bugün onların hepsi geçti
busrasogut Bebininannesi_ endişelenme bende git bugün bir baksınlar. İlk haftalar gel gitler çok normal
Bebininannesi_ yakutfamilia işte ilk bebeğimi de sağlıksız diye kürtaj oldum bunda da korkuyorum işte elimde değil
yakutfamilia Bebininannesi_ haklısınız ben de kaybettiğim için ilk bebeğimi ne demek olduğunu çok iyi biliyorum nasıl hissettiğinizi. Kalbiniz ağzınızda atıyor kısacası bol bol dua edin tevekkül edin o korku oluyor hep🥺
Bebininannesi_ temmuzonbir 6. Haftada kahverengi lekelenmem oldu progestan başladılar şuan kesildi ama agrim falan da yok
Bebininannesi_ snnr16 hastaneye gitmeden belirti vermiyor yani acile gitsem ne dicem ki kalp atışını mı duymak istiyorum dicem ağrım falan da yok
dilekmom6 Bebininannesi_ acile gitmene gerek yok bu sebeple bakmazlar zaten. Bu şekilde süreci zor geçirirsin canm belirtiler bir gün olur bir gün olmaz. Normal bir durum kalp durması ile alakası yok.
cuteregina Bebininannesi_ kalbi dursa da kanama olmadan anlayamazsınız vücuttaki beta bi anda sıfırlanmaz vücutta durdukça belirtiler devam eder bi süre Belirtilerin gitme sebebi vücudunuzun betaya alışması adapte olması gebelik neredeyse bir yıl sürüyor böyle stresle geçmez gönlünüzü ferah tutun
alpilogg Bebininannesi_ İçinizi ferah tutun evladınızı rabbime emanet edin, her solukta doktorda alamayız ki kendimizi belirtilerin gitmesi gelmesi çok normal gebelikte. Doktorunuz size hangi zamanlarda gelin dediyse o zamanlarda gidersiniz. Aksi durumlar olur elbette beklemeyin
Esma006 Bebininannesi_ öyle kötüye yorma belirti yaşamadım bende ama hormonsaldır belki seninde günlük kusucam günlük ağrı çekicem diye birşey yok aslında