Kkkbbbrrraaa Herkese merhaba 17 haftalık ikiz gebeyim iki gündür şiddetli bel ağrısı yaşıyorum yatamıyorum kalkamıyorum hapşırırken bile belim ağrıyo bel tutulması yaşıyorum bu durumu yaşayan var mı nasıl çözüm buldunuz
fkrts Kkkbbbrrraaa zamanla kendiliğinden azalıyor bende daha ileri haftalarda olmuştu o Doktorum böbreklerden de şüphelendi herşey temiz çıktı zamanla kendiliğinden geçti ağrıdan ağlıyordm o zamanlar
Kkkbbbrrraaa Kadın doğuma gittim bebekler iyiydi çok şükür ama ben çok kötüyüm parol ve serum verdi etki etmedi malesef önerdiğiniz bişey var mı endişeliyim
Kkkbbbrrraaa Yattığım yerden kalkamıyorum oturamıyorum bedeni mi hareket ettiremiyorum ağlıyorum inanın bende kaç gün içinde azalır acaba iki gündür böyleyim
fkrts Kkkbbbrrraaa haftalar sürdü benimde doğuma yakın azaldı,yatakta sağa sola bile dönemiyordm bir aralar merak etmeyin zamanla azalıyor doğum sonrası geçiyor tamamen
Kkkbbbrrraaa fkrts bende şuan öyleyim doğuma çok var daha inşallah çabuk geçer teşekkür ederim rahatlattınız
fkrts Kkkbbbrrraaa muhtemelen ikiz olduğu için daha çok yük biniyor o yüzden oluyor sanırım, doğum sonrası bebişlere kavuşunca dünya sizin oluyor , sonrası da çok zor uykusuz günler sizi bekliyor iki tane olunca biri susuyor biri ağlıyor:)
Kkkbbbrrraaa Sağlıklı gelsinler de artık mecbur katlanalım ağrılara ağlamalara:) dikloron iğne verdi doktorum kullanmak istemedim endol verdi iki gün kullanacağım bide ama pek bi etkisi olmadı ağrıya
fkrts Kkkbbbrrraaa ben kullanmadım ilaç açıkçası ama acı eşiğim yüksek zaten ağlaya ağlaya dayandım ama çaresiz kalıyorsanız kullanın mutlaka siz
Kkkbbbrrraaa fkrts bende öyleyim aynı sizin gibi ağlıyorum artık parol içtim ama etki etmedi onu da içmedim bekleyecem artık kendiliğinden geçmesini