deren34 Selam arkadaşlar çok heyecanlıyım yarın 14 dpo olacak hassas test yapacağım kaç gündür bekliyorum , 3 gün öncesinde negatif çıktı, kan da vermedim yarını bekliyorum adetime 2 gün var inşallah silikte olsa çizgiyi görürüm 🥲
Mahbuss deren34 bende yapicam yarın bakalım inşallah Yumurtlama mi bilmiyorum. Yarında gelmezse 3 gün gecikmiş olucam hakkımızda hayırlısi olsun
youaremyprayer deren34 hadi güzel sonuçlarınız olsun inşallah🤲🏻 ben de yapicam ama daha dpo 8 olucam yarın nasipse. Erken başlıyorum çok zor beklemek…
deren34 Mahbuss Amin inşallah yarına güzel haberler alırız bi belirtiniz var mı benim adet olacakmışım gibi ağrı şişkinlik var
Mahbuss deren34 hiç bir belirtim yok yani artık aramıyorum. 2.5 sene oluyor deneyeli Oluruna bıraktım hayırlısı artık
deren34 ilayada1 ben bir hafta varken yaptım negatif çıktı 3 gün öncede yaptım yine negatif ama herkesin bir değil daha erken pozitif gören de var daha geçte
deren34 youaremyprayer Hadi bakalım, ama daha erken biraz, negatif çıkarsa morelinizi bozmayın adet günü ya da bir iki gün öncesi tekrar yapın,beklemez çok zor gerçekten günler geçmiyor 😅😅
ilayada1 deren34 bu ay bi değişiklikler var ya afedersiniz alt tarafta batma ıkınma hissi gibi his var akıntım geliyo sari pembe gibi değişik olmadım hiç böyle yarın fırsat bulursam hastaneye gidebilirim direkt
aysenur0258 deren34 inşallah canım yarın bende kan verecem cuma günü 13.7 çıktı. Pazartesi yenileyecem
sndnkr Kızlar benimde regl günüm bugün adet olmadım ama 1 haftadır akıntım var pazartesiden itibaren durup dururken bi ıslaklık hissettim lavoboya gittim kahverengi akıntım gelmiş bi iki dün hiç gelmedi sonra arar ara mukuslu açık kahve hafif pembeye çalan akıntılarım olmaya başladı lavaboya gidince peçeteye geliyor kırmızı değil ama sizce hamilemiyim görsel atarım ama uygun olur mu bilemedim
ilayada1 deren34 bakalım neden üşüttüm desem değil insallah bebistir ♥️ sabah bi test de yapalım da 🫠
deren34 mertunn Değişiyor kişiden kişiye ama en net sonuç beklenen adet günü ve bir kaç gün sonrası diyorlar, bence yine en erken bi 10 gün geçmesi lazım yumurtlamadan sonra
ilayada1 deren34 haberleşelimmmm ilk defa kullanicam bi marka pakette birliktelikten beş gün sonra uygulayabilirsiniz yaziyo 😂